Zvijezda serije Ne daj se, Nina objavila fotke s vjenčanja: "Rekli smo zauvijek"

Foto: Instagram

NAKON što je svoje fanove iznenadila misterioznim fotkama iz Italije koje su dale naslutiti da se udala, glumica Lana Gojak, najpoznatija po glavnoj ulozi u seriji "Ne daj se, Nina" tu je vijest potvrdila objavivši fotografije s vjenčanja. 

"Rekli smo zauvijek. Veliko hvala roditeljima i svim dragim, bliskim prijateljima koji su nam pružili gomilu ljubavi i podrške, te učinili jučerašnji dan nezaboravno savršenim. Volimo vas! Srca su nam puna", napisala je uz fotku na kojoj pozira sa svojim novopečenim suprugom Sinišom Bajtom. 

"Veliko hvala Generalnom konzulatu RH u Trstu na velikoj pomoći u organizaciji da se ova naša suluda ideja ostvari 'preko noći'. U haljini moje jedine Marine Matić možeš biti i nepočešljana mlada bez da to itko primijeti", dodala je, a na Insta Storyju objavila je i fotku u vjenčanici. 

Lana je na Insta Storyju otkrila da joj je kuma bila glumica Romina Vitasović Lučić.  

Na svadbi je bila i Ana Maras Harmander koja je i sama objavila fotku iz Trsta gdje se vjenčanje održalo. 

Siniša i Lana zaručili su se prošle godine u travnju, a Lana je tad rekla da će taj trenutak pamtiti do kraja života. Siniša je osam godina stariji od nje, a upoznali su se sasvim slučajno - dok se on iseljavao, a ona useljavala u podstanarski stan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.