Zvijezda Buffy, ubojice vampira otkrila zašto godinama nije glumila

Foto: EPA

GLUMICA Sarah Michelle Gellar objasnila je zašto je odustala od glume i što ju je na kraju potaklo da se vrati tom zanatu.

Najpoznatija je po ulozi Buffy Summers u kultnoj seriji Buffy, ubojica vampira, koju je tumačila od 1996. do 2003. godine, a posljednjih nekoliko godina nije se pojavljivala u holivudskim projektima. Majka dvoje djece radila je gotovo bez prestanka otkako ju je angažirao lovac na talente u dobi od četiri godine, a glumila je u nekim od najvećih filmskih hitova 2000-ih, poput Okrutnih namjera i Znam što si radila prošlog ljeta.

Nakon rođenja dvoje djece, koje je dobila suprugom Freddiejem Prinzeom Jr.-om, Gellar je rekla da se osjećala "pregorjelo" poslije otkazivanja njezinog kratkotrajnog sitcoma The Crazy Ones. 

Smrt Robina Williamsa natjerala ju je da sve preispita

Glumica je također nastupala uz pokojnog Robina Williamsa, koji si je oduzeo život tri mjeseca nakon što je serija otkazana. Smrt njezina oca u seriji u kolovozu 2014. natjerala je Gellar da preispita svoju karijeru i obiteljsku ravnotežu u budućnosti.

"Stvarno sam izgorjela", rekla je za The Independent glumica, koja je odlučila da želi biti kod kuće i gledati svoju djecu, Charlotte Grace i Rockyja Jamesa, kako odrastaju.

"Isprva nisam znala nedostaje li mi gluma. Ali onda, za vrijeme karantene, tada me počelo svrbjeti. Tada sam se stvarno navukla", rekla je Gellar, kojoj je ponuđena prilika da glumi i bude izvršna producentica nadnaravne tinejdžerske drame Wolf Pack koja se prikazuje na platformi Paramount+.

Bivša tinejdžerska zvijezda glumi istražiteljicu požara Kristin Ramsay, koja mora istražiti misteriozno stvorenje koje je napalo tinejdžere u ljetnom kampu. Temeljena na serijalu knjiga Eda Van Belkoma, serija prati Everetta i Blake, čiji se životi zauvijek promijene kada požar u Kaliforniji probudi sablasno stvorenje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.