Zvijezda Baywatcha danas radi na gradilištu: Služim ljudima, nisam više slavan

Foto: IMDB

DAVID CHARVET, javnosti najpoznatiji po ulozi Matta Brodyja u seriji Baywatch, objasnio je zašto se prije nekoliko godina povukao iz glume.

"Želio sam biti prisutan i dobar otac. To znači da možete svake večeri stavljati svoju djecu u krevet i buditi se kad se ona probude", ispričao je za Page Six. Tvrdi kako je zbog glumačke karijere prečesto bio daleko od svoje obitelji. 

"Prije nego što sam dobio prvo dijete, u pet sam godina proputovao 42 zemlje zbog svojih koncerata. Nema šanse da bih to mogao ponoviti. Morao sam pronaći drugi smisao svog života. Želio sam ostati kod kuće i biti dobar tata. Želio sam biti uz svoju djecu svaki dan", dodao je David koji s bivšom suprugom Brooke Burke ima dvoje djece - 15-godišnju kćer Heaven i 14-godišnjeg sina Shaya. 

Charvet je novi posao pronašao 2006. godine, sasvim slučajno. Dok je gradio novu kuću u Malibuu, nije bio zadovoljan radom izvođača na njegovoj kući pa ih je otpustio i sve dovršio sam. Kasnije je postao građevinski poduzetnik, naučio je zanat i posvetio se onome što ga čini sretnim. Danas vodi svoju građevinsku tvrtku i jutra provodi na gradilištima. 

"Postojao je i osjećaj tuge jer sam stvarno volio ono što sam radio 20 godina. Znate, postoji i promjena identiteta, što je nešto što ne priželjkujem svakom čovjeku jer je teško izgubiti identitet i prestati biti ono što ste bili punih 20 godina. Moj posao danas je da služim ljudima. Ja sam serviser. Više nisam slavan", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.