Zrinku Cvitešić Europa proglasila hrvatskom zvijezdom u usponu!

EUROPEAN FILM PROMOTION (EFP) danas je objavio popis od deset glumaca i glumica koji su ušli u program SHOOTING STARS 2010. Među njima je, po prvi put, i jedna hrvatska glumica, Zrinka Cvitešić. Zrinka Cvitešić odabrana je na osnovu svoje posljednje uloge Lune u filmu "Na putu", Zlatnim medvjedom nagrađene redateljice Jasmile Žbanić.

Njezinu ulogu u filmu žiri Shooting Starsa programa potkrepljuje riječima kako nas “glumački ona odvodi kroz osjećaje nade i očajanja te kroz tugu i radost na način koji niti u jednom trenutku nije očit niti predvidljiv.” Premijera filma "Na putu" očekuje se uskoro, a film je nastao u koprodukciji BiH, Austrije, Njemačke i Hrvatske. Hrvatski koproducent filma je Živa produkcija.

Ovo je veliki uspjeh za hrvatsko glumište, ali i mladu glumicu koja, otkako je javno obilježena kao preljubnica i rasturačica brakova, nove filmske uloge zasad, barem u konzervativnoj Hrvatskoj, može samo sanjati. Ali, zato joj u inozemstvu, ali i u ljubavi, izgleda, cvjetaju ruže, a dobila je i jednu od glavnih uloga u mjuziklu "E moj Saša" čija se premijera (nestrpljivo) očekuje ovih dana.

I afera s Hrvojem Rupčićem samo što se nije zaboravila; više se malo tko sjeća skandala koji je ljetos potresao tabloide, a iz nje su, čini svi profitirali - Hrvoje i Zrinka i dalje su sretni zajedno, a Tini Rupčić karijera nikada nije bila ovako medijski praćena kao sada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.