Znakovi za uzbunu: Ljudi otkrili nakon čega su znali da odmah moraju prekinuti vezu

Foto: Press

ČITATELJI BuzzFeeda podijelili su svoja iskustva iz prijašnjih veza nakon kojih su znali da moraju izaći iz tog odnosa.

Od isticanja fizičkih mana pa sve do spominjanja bivših partnera u krevetu - našlo se tu raznih odgovora, a svima je zajedničko to što su bili veliki pokazatelj da je riječ o toksičnoj vezi.

"Ako bi primijetio da me netko škica, odmah bi mi ukazao na nedostatke poput prištića na licu ili težine. Rekao bi mi i kad bi pomislio da je neka druga djevojka ljepša od mene. Kao u šali, ali duboko u sebi sam znala da se ne šali. Srećom sam shvatila da je nesigurni mali glupan!"

"Inzistirao je na tome da pročita sve moje zadaće na fakultetu kako bi provjerio jesu li 'dovoljno dobre'."

"Odmah nakon što smo prvi put imali spolni odnos, dok je još bio u meni, rekao je: 'Pa ovo je bilo drugačije nego s bivšom'."

"Dopisivala sam se s jednim tipom nekoliko tjedana. Nismo se još bili ni upoznali osobno. Jednog me dana pozvao da dođem, ali naglasio je da u njegovoj kući NIKADA ne smijem nositi šminku. Rekao je da mrzi šminku i natjerao bi me da je skinem prije nego što bih ušla. Nisam mu se javljala nakon toga."

"Govorio je o oblinama svoje sestre i za nju birao donje rublje. Ne trebam reći da veza nije potrajala."

"Jako se naljutio na mene što sam zagrlila dvanaestogodišnjaka kojeg sam poznavala još otkad je bio malo dijete. Njegovo obrazloženje bilo je: 'Pa, zaljubljivao sam se u starije žene kad sam imao 12 godina, na bi ga trebala navoditi na to.'"

"Nakon našeg drugog spoja, nazvao me da me pita koliko dugo ćemo morati biti zajedno prije nego što se zaručimo."

"10 minuta nakon što smo se našli, dok nam je konobar još točio vodu, rekao je da bi mi volio lizati guzu."

"Rekao mi je da ne mogu živjeti s njim jer je njegova mama protiv toga. Imali smo 30 godina."

"Prvi put smo zajedno otišli na odmor, a on je čitavo vrijeme ponavljao kako mu je žao da nisu došli i njegovi prijatelji."

"Moj prvi dečko u srednjoj školi provjeravao bi moj telefon svaki put kad bismo se družili. Čitao je moje SMS poruke i provjeravao moje društvene mreže. Budući da je to bila moja prva veza, mislila sam da je to normalno. Prijateljica mi je objasnila da nije, a na kraju je ispalo da on mene vara."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.