Zlostavljani dječak iz Australije ima stariju sestru aktivisticu i manekenku

Foto: Instagram

QUADEN BAYLES nije jedini član australske obitelji koji je punio novinske naslovnice. Priča o zlostavljanom 9-godišnjem dječaku slomila je srca mnogima kad je prošli tjedan postala viralna, nakon čega je za dječaka prikupljeno više od 3,2 milijuna kuna. Profili Quadena i njegove majke nestali su zatim s društvenih mreža, no dječak ima i stariju sestru, predanu aktivisticu za Aboridžine.

Njegova sestra Guyala na Instagramu je podržala svog mlađeg brata i kritizirala njegove zlostavljače. "Jebeš bullyje i hejtere. Ti si najkul, najpametniji, najjači i najslađi dječak kojeg znam. Nisi sam i svi smo tu za tebe, brate moj", napisala je.

Guyala, 20-godišnja manekenka, nedavno je vodila kampanju za okončanje Dana Australije - državnog praznika koji obilježava prvi dolazak britanske flote u Australiju 1788. godine. Prošli mjesec objavila je video u kojem je pozvala da se taj dan ukine te skrenula pozornost na ono što smatra bitnijim problemima.

Guyala i Quaden dio su obitelji aktivista. Njihov djed Tiga Bayles i prabaka "Aunty Maureen" Watson također su bili aktivisti za Aboridžine koji su se borili za prava domorodaca, prenosi New York Post.

Quadenov video koji je podijelila njegova majka Yarraka Bayles privukao je pažnju diljem svijeta. Stotine tisuća dolara uplaćene su na GoFundMe stranici kako bi se obitelj poslalo u Disneyand, a poruke podrške dječaku poslale su i brojne slavne osobe uključujući Hugha Jackmana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.