Zgodnoj manekenki muškarci su slali gole fotke u inbox - evo kako im je vratila

Foto: Instagram

IMA PREKO 2,4 milijuna pratitelja na Instagramu, a većinom su oni muškarci koji tek sanjaju o atraktivnoj Emily Sears. No izgleda kako su svi ti dečki i odvažniji putem interneta, pa su manekenki slali u inbox i fotografije svojih penisa - što se Emily nikako nije svidjelo.

"U posljednje vrijeme dnevno dobijem barem dvije fotke muškog spolnog organa. Počelo se sve češće događati, to mi je odvratno i užasavajuće", rekla je manekenka za BuzzFeed. No nije stala samo na kritikama tih "hrabrih" muškaraca, već je smislila pravu osvetu. Željela je djevojkama diljem svijeta razotkriti njihove dečke i kako se ponašaju na Internetu.

Emily je imala i malu pomoć. Pridružila joj se prijateljica Laura koja zadnje dvije godine dobila neugodne fotke u inbox.

"Taj dečko mi je bio skroz nepoznat i nikad nisam komunicirala s njim, a on bi htio imati odnose sa mnom. Poručila sam mu da je njegovo ponašanje užasavajuće, a on je na sve to odgovorio još odvratnijom porukom nazivajući me droljom.

Kada sam otišla na njegov profil kako bi ga blokirala, vidjela sam da ima djevojku koja ga naziva najboljim dečkom na svijetu. Bilo mi je žao djevojke, zato samo joj odlučila poslati istu poruku koju je on meni. Mislim da je moja odluka bila ispravna, jer smatram da mora da zna s kim je u vezi", poručila je Laura koja je nestašnog dečka naučila pameti.

Emily je učila od najboljih, pa je tako poslala lekciju i svima onima koji su njoj slali iste fotke. Dečki, razmislite dva puta - uostalom, slati fotke svojeg spolovila nije nikako privlačno djevojkama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.