Zgodni šofer autobusa javio se ženi koja mu je ostavila poruku na stanici

Foto: Facebook

BRITANKA Donna Suter postala je viralna nakon što je ispričala kako je na autobusnoj stanici ostavila poruku zgodnom vozaču autobusa kojeg je ugledala dok je ručala s prijateljem na terasi jednog restorana. 

Britanka je za Manchester Evening News ispričala da joj se javio tajanstveni vozač, koji želi ostati anoniman. Rekla je kako je riječ o "zaista dragom tipu" te da su razmijenili ugodne poruke. 

Ništa od romanse 

"Dobila sam privatnu poruku od njega. Znala sam da je to on zbog profilne fotke. Napisao mi je: 'Ja sam vozač autobusa.' Ali, nažalost, u vezi je", ispričala je Donna. 

Donna mu je zahvalila što joj se javio, dodajući kako je cijela priča postala hit te da će vjerojatno sada biti još i veći, a vozač je zahvalio i složio se s njom. 

He found me 😂😂

Posted by Donna Suter on Wednesday, 5 July 2023

"Nisam se mogao ne javiti", napisao joj je. 

Sama je već pet godina 

Podsjetimo, Donna je ispričala kako joj se svidio vozač autobusa koji se zaustavio na stanici te da mu je dala znak rukom da je nazove. Njezin prijatelj pokušao je uhvatiti autobus, no nije mu uspjelo pa su mu odlučili ostaviti poruku na stanici.

Looking like I got my ducks 🦆 in a row 🙄

Posted by Donna Suter on Wednesday, 14 June 2023

"Hej, zgodni vozaču autobusa, nazovi me", pisalo je u poruci uz Donnin broj telefona. 

Donna je inače samohrana majka dvoje djece koja radi četiri posla i sama je već pet godina. Izjavila je kako su joj dojadile aplikacije za upoznavanje te da smatra kako bi se kavalirstvo trebalo vratiti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.