Zgodni glumac mogao bi biti novi James Bond, navodno je bio na tajnoj audiciji

Foto: EPA

AARON TAYLOR-JOHNSON navodno je glavni izbor za glumca koji bi mogao zamijeniti Daniela Craiga kao Jamesa Bonda. Prema pisanju svjetskih medija, on je sudjelovao na tajnoj filmskoj audiciji u studiju Pinewood i impresionirao filmsku producenticu Barbaru Broccoli.

"Aaron je sudjelovao na filmskoj audiciji, kako bi postao idući James Bond u rujnu. Svidio se Barbari i producentima, jedan je od favorita za ulogu", rekao je anonimni izvor za The Sun. Mediji pišu i da je Idris Elba odustao od pregovora da bude novi 007, a kladioničari su ranije prognozirali i da bi ulogu mogli preuzeti Henry Cavill, Regé Jean-Page, Tom Hardy, James Norton ili Chiwetel Ejiofor.

Oženjen poznatom redateljicom, starija od njega 23 godine

32-godišnji glumac, koji je oženjen Sam Taylor-Johnson (55), redateljicom filma Pedeset nijansi sive, glumio je u filmovima Kick-Ass, Avengers: Age of Ultron and Godzilla. Karijeru je započeo u seriji Armadillo iz 2001., a postao je poznat nakon uloge u biografskom filmu o Johnu Lennonu iz 2009., Nowhere Boy.

Aaron i Sam upoznali su se 2009. godine na setu filma Nowhere Boy, u kojem je on glumio, a ona režirala. Glumac je imao 19 godina kada je počeo hodati s 42-godišnjom redateljicom. 2012. godine par se vjenčao, a danas imaju i dvoje djece. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.