Zgodne manekenke, sportaši i brojni poznati plesali do sitnih sati u Mansionu

IAKO je ljeto kalendarski pri kraju, kao i ljetni provodi na Jadranu, najbolji kontinentalni klub, zagrebački Mansion, sinoćnjim je Papaya partyjem odlično otvorio jesensko-zimsku sezonu. Tisuće su gostiju plesale u ritmu DJ Carla, koji je iz pjesme u pjesmu svirao najnovije svjetske glazbene hitove.

U novu sezonu Mansion ulazi kao jedini hravstki klub koji je ušao u elitno društvo 80 najzanimljivijih svjetskih klubova okupljnih oko događaja The Global Party.  U već pravoj tradiciji, u tjednu otvorenja Mansion su okupirale i domaće sportske te estradne zvijezde poput nogometaša Vedrana Ćorluke, Nikole Pokrivača i Lucha Ibaneza, poduzetnice Snježane Mehun, košarkaša Gordana Giričeka, TV urednika Mislava Bage, modnog znalca Nevena Ciganovića, odbojkašice Vesne Jelić, plivača Alexeja Puninskog i brojnih drugih.

"Nakon burnih partya na Ibizi, mogu reći da je Mansion u svakom pogledu najbolji hrvatski klub. Često plešem ovdje", rekao je Cigi. Mansion u rujnu očekuju vrhunska glazbena događanja. Već idućeg petka, 16. rujna, Mansion se pridružuje svjetkom party događaju "The Global Party", a 23. rujna gostuje najtraženija nadolazeća DJ zvijezda Thomas Golda. Ulaznice za njegov nastup mogu se kupiti u pretprodaji u sustavu Eventma po cijeni od 40 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.