Ženu savjetuju da ostavi dečka zbog onog što radi tijekom noći: "Apsolutno odvratno"

Foto: 123RF

JEDNA žena požalila se na Redditu na svog dečka koji, kako kaže, ima jednu odvratnu naviku. Objasnila je da to čini uvijek u spavaćoj sobi i to tijekom noći, prenosi Mirror.

"Moj dečko ima problema sa spavanjem. Živimo u kući na dva kata, a WC se nalazi u prizemlju. Sobe su na gornjem katu, zbog čega se uvijek moramo spustiti stepenicama ako trebamo obaviti nuždu tijekom noći", započela je.

"To ga umara i teško mu je ponovno zaspati jednom kada ustane iz kreveta i ode do WC-a", dodala je.

Objasnila je da je on rješenje problema pronašao u čašama koje dan ranije koristi za piće. Kada pođe na spavanje, ostavi čašu na ormariću pored kreveta, a zatim je tijekom noći koristi kako bi u nju urinirao.

AITA for being upset that my boyfriend urinates in glasses at night instead of using the bathroom or a specific receptacle with a lid? from r/AmItheAsshole

"Prvi put kada je to napravio, pronašla sam čašu punu urina na njegovom noćnom ormariću", rekla je. "To se sada događa često, a on ponekad ostavi čašu s urinom da stoji na ormariću više dana", rekla je.

"Svjestan je toga da je to odvratno i da bi mu se gadilo da netko drugi to čini, ali ne vidi veliki problem u tome. Zgrozim se svaki put kada to vidim", dodala je.

Rekla je da mu je predložila da nabave posudu koja bi se svako jutro mogla isprazniti i oprati, ali da je on svejedno nastavio koristiti čaše.

Ljudi na internetu nisu mogli vjerovati u ono što su pročitali te su je odmah savjetovali da ostavi dečka.

"Prije svega, zašto toliko piša usred noći? Drugo, zašto ostavlja mokraću da po cijele dane stoji u čaši? Treće, zašto si s njim?" upitao je jedan komentator.

"To je apsolutno odvratno. Čaše su za piće, a ne za pišalinu. Iako sam siguran da ste ih oprali, odvratno je ponovno piti iz njih", napisao je drugi.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.