Žene luduju za ovim tipom, a za to je posebno kriva jedna scena na Netflixu

Foto: Instagram

OTKAD SE film To All The Boys I Loved Before pojavio na Netflixu sredinom kolovoza, jedno se pitanje gugla više nego obično - je li Noah Centineo slobodan?

Tko je Noah Centineo, pitate se? Riječ je o 22-godišnjem ljepotanu koji u filmu glumi tipa pod imenom Peter Kavinsky. Zgodni Noah potpuno je raspametio gledatelje diljem svijeta te ga na Instagramu sad prati skoro šest i pol milijuna ljudi, što dovoljno govori o njegovoj popularnosti.

Na sreću obožavateljica, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Noah je još uvijek slobodan te najviše voli objavljivati svoje selfieje. 

Noah je talijansko-njemačkog porijekla, ali odrastao je na Floridi. Otac mu je pastor, a majka učiteljica joge. 

Ludilo za Noom postalo je još veće kad se doznalo da je u jednoj od najpopularnijih scena iz filma improvizirao, onoj u kojoj lagano zavrti glavni lik Laru, držeći joj ruku u stražnjem džepu.

Uloga u novom Netflixovom hitu nije prva uloga u kojoj je Noah privukao pozornost javnosti. Naime, on je zvijezda spota planetarno popularnog hita Havana pjevačice Camile Cabello, a glumio je i u seriji The Fosters.

Twitter je krcat hvalospjevima njemu, njegovom izgledu i glumi, a čini se da vrijeme ovog holivudskog ljepotana tek dolazi...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.