Žene diljem svijeta tvrde da je ovaj 33-godišnjak najzgodniji frajer trenutno

Foto: EPA

JONATHAN MAJORS zvijezda je filma Creed III i, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, novi miljenik žena diljem svijeta. Jonathan u filmu glumi Damiana Andersona, bivšeg sparing partnera glavnog junaka Adonisa Creeda, koji je tek izašao iz zatvora.

33-godišnji Majors pojavio se i u The Last Black Man in San Francisco (2019.) te Lovecraft Country, a igra i negativca Kanga u Marvelovom Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Baza njegovih obožavateljica kroz godine je samo rasla, no ove godine, nakon izlaska Creeda III, je eksplodirala.

"Nadam se da Jonathna Majors i njegova preslatka guza imaju dobar tjedan", "Svi smo zaljubljeni u Jonathana Majorsa, zar ne?", samo su neki od tvitova koji su zatekli i samog glumca kada ih je jednom prilikom čitao pred kamerama.

Zanimljivo je i da se u svoja dva posljednja filma (Creed i Ant-Man) pred kamerama sukobio s dva muškarca koje je magazin People proglasio najzgodnijima na svijetu 2021. i 2022. godine (Paul Rudd i Michael B. Jordan).

"Ja sam kao prolaz do titule najzgodnijeg muškarca svijeta", našalio se Majors jednom prilikom.

"Ma on je najzgodniji na svijetu", pišu obožavateljice uvjerene da upravo njega ove godine čeka ta titula.

Creed III

Inače, Majors se više od godinu dana pripremao za ulogu u Creedu III mukotrpno trenirajući. U tom je periodu nabio toliko mišića da su mu tijekom prošlogodišnje dodjele Oscara jedva stavili narukvicu na ruku. "Mislim da sam primio preko stotinu udaraca u lice tijekom snimanja. Ali, sve je to u redu", rekao je jednom prilikom.

 

Redateljski prvijenac Michaela B. Jordana, koji se vraća kao Adonis Creed u trećem dijelu poznate franšize, u kinima je od 2. ožujka. Priča glasi ovako: "Nakon što je dominirao svijetom boksa, Adonis je napredovao u karijeri i obiteljskom životu. Kad se prijatelj iz djetinjstva i nekadašnje boksačko čudo ponovno pojavi, sukob između bivših prijatelja više je od obične tučnjave."

U Creedu III nema Rockyja Balboe, odnosno Sylvestera Stallonea.

Film već bilježi rekordno otvaranje franšize. S globalnom vikend zaradom od $100.4 milijuna srušio je rekord otvaranja Creed franšize, ali i ostalih sportskih franšiza svih vremena. U Hrvatskoj je Creed III pogledalo 10.167 gledatelja sa zaradom od 65.769  eura, značajno više od prva dva nastavka filma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.