Žena slavnog nogometaša objavila fotku s papa-testa: "Previše si pokazala"

Foto: Instagram

ŽENA nogometaša Leicestera Rebekah Vardy objavila je na društvenim mrežama fotografiju s papa-testa na koji je otišla. Iako je ona time željela potaknuti žene da ne zaborave voditi brigu o svom zdravlju, njenim pratiteljima ta se objava nije ni najmanje svidjela.

Vardy je opisala da se nije osjećala ugodno prije pregleda, ali svejedno je otišla, a kao dokaz objavila je fotku s bolničkog kreveta. 

"Pretjerala si", poručili su joj pratitelji, pa im se ona opet obratila, ovog puta bijesna.

"Moja bedra, moja koljena i stopala. Viktorijanska era je zvala i želi da se što prije vratiš u nju", poručila je osobi koja je napisala da je previše pokazala.

"Dan kad objaviš post o papa-testu s raširenim nogama dan je kad te prestajem pratiti. Zbilja, dušo, postoje učinkovitiji načini da promoviraš papa-test kao način borbe protiv raka vrata maternice", napisao je drugi pratitelj.

"Vi to zaozbiljno? Pročitajte priče žena koje su se javile na ovoj objavi. Ako su vas uvrijedila moja raširena koljena, crvene čarape i papa-test, savjetujem vam da me prestanete pratiti jer bez takvih pratitelja mogu", odgovorila im je.

"Više od 3200 žena u Velikoj Britaniji svake se godine dijagnosticira rak vrata maternice, a njih 900 umre. Unatoč tome, jedna od četiri žene ne ide na papa-test jer se srami. Ne budite dio statistike, dame, idite na papa-test", napisala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.