Žena otkrila kako izgleda seks s muškarcem koji ima bionički penis: "Moj Bože, ubit će me s tim"

Screenshot: YouTube

AUTORICA Ana Radakovich za Men's Health otkrila je kakav joj je bio seks s muškarcem koji ima bionički penis.

39-godišnji muškarac zbog dijabetesa ostao je impotentan te mu nisu pomagale više ni plave tabletice pa je dao ugraditi pumpu kako bi mogao imati erekciju, piše Men's Health.

"Bojala sam se da ću imati osjećaj kao da se seksam s drvenom palicom", počela je. "Kad sam ga primila nisam mogla osjetiti razliku od normalnog penisa erekciji, a pumpu nisam osjetila ni u ustima", otkrila je dodavši da je bio "tvrd kao stijena."

"Kad smo se počeli seksati već sam zaboravila da je ima implantat" opisala je. Nakon što su svršili penis je i dalje bio uspravan, a zgodni partner spustio ga je pritiskom na tipku.

a spustio ga je ponovnim pritiskom nad drugi gumb. Ana i 39-godišnjak nisu ostali zajedno jer se on odselio, ali Radakovich se nada da će se sresti nekad u starosti i da će njezin bionički muškarac i dalje imati erekciju kao 18-godišnjak.

Radakovich, koja je opisala četiri razine tvrdoće (mlohav, polumlohav, tvrd i 'Moj bože, ubit ćeš me s tim'), s 39-godišnjakom nije ostala jer je odselio, no nada se kako će ga njegov bionički penis dobro služiti i dalje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.