Žena iz sjene? Britanci tvrde da je ova bogatašica imala velik utjecaj na Megxit

Foto: Instagram

U VELIKOJ Britaniji glavna tema je i dalje Megxit, a tabloidi su se sad raspisali o ženi za koju neki tvrde da je imala veliku ulogu u procesu napuštanja kraljevskih obaveza Harryja i Meghan. Riječ je o Meghaninoj bliskoj prijateljici i suradnici Jessici Mulroney.

Ime ove pripadnice kanadskog visokog društva svako malo se pojavljuje kad je riječ o kraljevskoj obitelji, otkad je u nju ušla Meghan Markle. Jessica je osoba kojoj Meghan najviše vjeruje, piše Daily Mail. Upravo zbog toga, smatraju Britanci, ona je definitivno imala i velik utjecaj na Meghan i tijekom donošenja odluke o Megxitu.

"Njih dvije danas i izgledaju isto, skoro ih se ne može razaznati, imaju iste frizure, nose isti make up, istu odjeću", piše Daily Mail o odnosu Meghan i njene najbolje prijateljice s kojom je samo mjesec dana nakon prvog spoja s Harryjem, Meghan otišla na jedan od svojih posljednjih odmora u privatnosti.

Imala je veliku ulogu i u njihovom vjenčanju te je navodno pomogla Meghan oko organizacije te odabira vjenčanice.

Jessica je navodno pomogla i pri čuvanju malenog Archieja kad se Meghan nedavno kratko vratila iz Kanade u Veliku Britaniju. Bila je i na proslavi prije rođenja kraljevske bebe, a čak je pratila Harryja i Meghan tijekom njihove turneje po Australiji.

Daily Mail piše da je upravo ona bila ta koja je Meghan pomagala da stekne "progresivniju" ulogu u monarhiji te na kraju i potpunu neovisnost u životu s Harryjem. Kad se vijest o Megxitu pojavila, Mulroney je na Instagramu objavila citat: "Snažna žena pogleda izazovu u oči i namigne mu..."

Njezin profil na kojemu je trenutno prati 366 tisuća ljudi sad je zaključan za javnost. No, valja napomenuti da je velik broj tih pratitelja došao upravo zbog Meghan. Naime, Mulroney je itekako profitirala od kraljevskog vjenčanja svoje prijateljice, i na društvenim mrežama, ali i kad je o njenom modnom poslu riječ jer je Meghan često nosila modne komade i nakit upravo s njenim potpisom.

Kanađanka je navodno često pokušavala intervenirati i kada se radilo o Meghaninom javnom imidžu pa je jednom prilikom kontaktirala Meghaninu bivšu suradnicu te je molila da promijeni izjave u intervjuu u kojem je Meghan opisala kao "tešku" i osobu koja je veoma izbirljiva u poslu.

Nakon što su Meghan i Harry postigli dogovor s kraljicom, Mulroney se zaputila na Jamajku gdje trenutno snima Netflixovu emisiju I Do, Redo u kojoj je angažman dobila upravo zahvaljujući velikoj ulozi u kraljevskom vjenčanju.

"U palači sigurno ima mnogih koji se nadaju da će tamo i ostati", zaključio je Paul Bracchi u tekstu za Daily Mail.

Inače, Jessica je udana za kanadskog voditelja Bena Mulroneyja, inače najstarijeg sina bivšeg kanadskog premijera Briana Mulroneyja. Imaju troje djece koja navodno Meghan Markle zovu teta Meg. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.