Zbog odnosa s Novakom Srbi pišu o Hauserovoj Loli: "Kako će Jelena reagirati na ovo?"

Foto: Instagram

SRPSKI mediji raspisali su se o uzbekistanskoj pijanistici Loli Astanovoj, nakon što je Novak Đoković u gostovanju na RTS-u najavio njen dolazak na Adria Tour koji će biti održan u nekoliko gradova na Balkanu u narednih nekoliko dana.

Lola je hrvatskoj publici najpoznatija po suradnji sa Stjepanom Hauserom, s kojim je redovito potpirivala glasine o vezi, no nikada se o svom odnosu nisu jasno izjasnili.

>>>Hauser objavio snimku na kojoj se poljubio s prelijepom pijanisticom Lolom

>>>FOTO Tko je seks bomba s kojom se Hauser druži nakon prekida s Rozgom?

Lola će uz srpskog violinista Nemanju Radulovića zabavljati ljubitelje tenisa na turniru koji će se održati u Beogradu, Sarajevu, Banja Luci, Zadru i Crnoj Gori.

"Sa zadovoljstvom mogu najaviti jednog od vodećih violinista svijeta i naravno naš ponos Nemanju Radulovića, koji je izuzetan čovjek i vrlo lako je prihvatio poziv kada smo se čuli prije par tjedana. On će doći sa svojim orkestrom. Pored njega, nastupit će i jedna od vodećih svjetskih pijanistica Lola Astanova. Nastupit će i dječji zbor Dečija čarolija koji će otpjevati i našu himnu i još jednu pjesmu, bit će i koreografija koja će pratiti dječji zbor i nadamo se da će ta lijepa slika biti poslana u svijet", otkrio je Đoković o turniru koji se igra predstojećeg vikenda.

Srpski mediji priču su dodatno izdramatizirali.

"Već duže vrijeme se spekulira kako je Lola zainteresirana za Novaka i kako svaku priliku koristi kako bi došla s njim u neki bliži kontakt. Ostaje pitanje kako će Jelena reagirati na to što je Novak osim Radulovića odlučio na ovaj turnir pozvati upravo nju", piše Kurir.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.