Zasjalo 30.000 uskrsnih jaja na imanju obitelji Salaj

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

NA IMANJU obitelji Salaj iznova su zasjale blagdanske lampice, no ovog puta s uskršnjim motivima.

Naime, uz svima poznatu Božićnu priču, na imanju Salaj se već 7. godinu za redom priprema i Uskrsna priča – tradicionalna obiteljska manifestacija u proljetnom okruženju imanja.

Ovogodišnja Uskršnja priča počinje u petak, 23. ožujka i trajat će do 02. travnja, a tijekom trajanja manifestacije na imanju Salaj nalazit će se preko 30 000 svjetlećih ukrasnih jaja, velika instalacija vlaka od slame, šetnica s raznim svjetlećim 3D elementima i elementima od slame prikladnim za Uskrs kao što su figure kokoši, zečeva, pilića, pijetlova, pisanice i slično.

Zlatko Salaj, kreator manifestacija, napominje koliko ga vesele posjetitelji i njihovo oduševljenje idejama predstavljenim na imanju.

''Nisam mogao stati samo na Božićnoj priči, htio sam svojim vjernim posjetiteljima, a najviše djeci, pružiti još neko dodatno blagdansko zadovoljstvo i veselje. Vrijeme uskrsnih blagdana i proljeća je idealno vrijeme za još jednu posebnu priču kroz koju će se i ove godine mojim imanjem čuti smijeh posjetitelja i dječji žamor'', priča Zlatko.

Broj posjetitelja na imanju Salaj povećava se iz godine u godinu, a ove godine se očekuje preko 12 000 posjetitelja za vrijeme trajanja Uskrsne priče.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.