Zaposlenica Pizza Huta dobila otkaz zbog vica na kutiji:"Što je zajedničko ginekologu i dostavljaču pizze?"

Foto: Flickr

ZAPOSLENICA Pizza Huta dobila je otkaz zbog proste šale na kutiji pizze, unatoč isprici obitelji i činjenici da je mušterija koja je naručila pizzu sama tražila da napišu vic.

No vicom koji je dobila majka nije bila zadovoljna. "Što imaju zajedničko dostavljač pizze i ginekolog? Obojica je moraju mirisati, a ni jedan je ne može pojesti", glasio je vic zbog kojeg je dostavljačica dobila otkaz ni tjedan dana prije Božića.

Zaposlenica koja je napisala šalu nazvala je mušteriju te ponudila iskrenu ispriku nakon što se ljuta majka žalila, no unatoč tome dobila je otkaz. Osim toga, majka je vic podijelila na društvenim mrežama te je on postao viralan, no mnogi se nisu s njom složili pa je postala žrtva cyberbullyinga.

"Nadam se da ćeš pronaći u svom velikom mračnom srcu to da ih nazoveš natrag i objasniš da nisi uznemirena. Danima prije Božića, zbog tebe je netko dobio otkaz", glasio je jedan komentar, piše Unilad.

No pričajući za lokalnu TV postaju u Staffordu u Virginiji, majka, koja nije željela pokazati lice jer je već sad mnogi napadaju, branila je svoj postupak tvrdeći da je šala potpuno neprikladna. 

Pizza Hut o čitavom događaju nije se službeno očitovao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.