Zaljubio se u kćer i s njom dobio sina: "Djeco, vaša sestra sad vam je pomajka"

Foto: Intagram

AMERIKANAC Steven Walter Pladl (42) uhićen je zbog incesta nakon što je ostavio svoju suprugu zbog kćeri Katie Rose, koju je par dao na usvajanje čim se rodila. Steven i 20-godišnja Katie uhićeni su prošlog tjedna u Knightdaleu u Sjevernoj Karolini nakon što ih je prijavila njegova bivša žena, odnosno Katiena majka.

Kad je napunila 18 godina Katie je odlučila naći svoje biološke roditelje, javlja KRON 4. Nakon što ih je pronašla, doselila se kod njih u Richmond u Virginiji. Tri mjeseca kasnije Steven i njegova žena su se razveli, ona se iselila, a Steven je spavao na podu u Kateinoj sobi. Žena je uskoro doznala da joj je kći trudna, a u svibnju 2017. doznala je da je Steven otac bebe, nakon što je pročitala dnevnik svog drugog djeteta.

Steven s bivšom suprugom ima dvoje djece, a rekao im je da svoju sestru zovu pomajkom. Nakon toga bivša žena javila se Stevenu i pitala ga je li Katie trudna s njim, a on je to potvrdio. Katie je u srpnju na društvenim mrežama objavila da su se vjenčali, iako to zakonski nisu mogli učiniti.

U studenom su izdani nalozi za njihovo uhićenje, a uhićeni su dva mjeseca kasnije. S njima je u tom trenutku bio njihov četveromjesečni sin.

Određena im je jamčevina od milijun dolara svakome. Steven je svoju jamčevinu uplatio te je trenutno na slobodi, dok je Katie i dalje iza rešetaka. Nije poznato kod koga je njihovo dijete. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.