Za potrebe snimanja svojeg showa, Gotovčevi iskoristili fra Zvjezdana Linića

DA SU zbog slave i medijske pažnje spremni napraviti sve, Gotovčevi su potvrdili još jednom. Naime, u reality showu "Gotovčevi", Ante i Simona iskoristili su već nekoliko slavnih imena, poput Tonyja Cetinskog, a sad su u cijelu priču uvukli i svećenika - fra Zvjezdana Linića.

"Ne gledam reality showove jer ih smatram nemoralnima i pomalo primitivnima"

Naime, Ante Gotovac nazvao je fra Linića i jadao mu se zbog ljubavnih problema koje ima sa suprugom Simonom. Da stvar bude zanimljivija, razgovor je stavio na razglas i sve su to snimile kamere Nove TV koje su cijelu situaciju montirale kao prilog u showu "Gotovčevi".

"Ne gledam reality showove jer ih smatram nemoralnima i pomalo primitivnima. No prijatelji su me upozorili da su u 'Gotovčevima' čuli snimljen i moj razgovor s njima kada su mi se obratili kao svećeniku za duhovnu pomoć", izjavio je ogorčeni fra Linić za Večernji list.

"Mislim da je zlo kad se to iskorištava u takvoj profanaciji. Spreman sam kao svećenik svakog čovjeka primiti, saslušati, pomoliti se s njime. Vjerovao sam da je tako i u slučaju Gotovčevih. Žao mi je da je takav razgovor zloupotrijebljen", dodaje fra Zvjezdan dok Ante Gotovac tvrdi da nije njihova krivnja što je razgovor emitiran.

"Nisam znao da će taj razgovor ići van jer mi ne odlučujemo o tome"

"Nisam znao da će taj razgovor ići van jer mi ne odlučujemo o tome. Sve je puno kamera oko nas cijeli dan tako da ne mogu znati što će se emitirati, a što ne. To je odluka Nove TV, a ne naša", bio je kratak Gotovac koji nam više nije htio reći zbog ugovora sa spomenutom televizijskom kućom.

Izjavu o spomenutom slučaju dala je i PR-ica Nove TV, Vedrana Cvetko. "

Podsjetimo, na sličan način, u cijelu trakavicu, Gotovčevi su uvukli i Tonyja Cetinskog. Naime, nakon što je Ante izjavio da je Tony bio zaljubljen u njegovu uskoro bivšu suprugu Simonicu, popularni pjevač predložio je Gotovcu liječničku pomoć. Tada je također reagirala i supruga Cetinskog, Ivana Nobilo, koja tvrdi da bi bili "ludi da komentiraju  takvo nešto te da daju bolesnicima reklamu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.