Vlasnik hotela otkrio kako blogeri "plaćaju" skupe sobe i svima im zabranio dolazak

Screenshot: Youtube/Facebook

BLOGERICA Elle Darby javila se vlasniku jednog hotela u Dublinu tražeći besplatan boravak u trajanju od pet dana u zamjenu za reklamu. Vlasnika je njena ponuda prilično razbjesnila, pa ne samo da ju je odbio, već njihovu prepisku objavio na Facebooku i zabranio svim blogerima gostovanje u njegovu hotelu.

Elle Darby, popularna blogerica koju na YouTube kanalu prati 87 tisuća ljudi, a na Instagramu 76 tisuća, poslala je ponudu vlasniku "The White Moose Hotela" u Dublinu, tražeći besplatan smještaj u njegovu hotelu za sebe i svog dečka.

"Moj partner i ja planiramo posjetiti Dublin malo prije Valentinova, u razdoblju između 8. i 12. veljače. Tražeći mjesto gdje bismo odsjeli, naišla sam na vaš prekrasni hotel i voljela bih snimiti video o njemu za svoj YouTube kanal kako bih vam pomogla dovesti ljude i preporučila im odsjedanje u vašem hotelu u zamjenu za besplatan smještaj. Prošle godine radila sam s hotelom u Floridi, što je za njih bio veliki uspjeh", napisala je ona.

Vlasnik Paul Stenson nije bio ni najmanje impresioniran njenom ponudom pa ju je objavio na Facebooku i javno joj odgovorio.

"Hvala ti za poruku kojom tražiš besplatan smještaj u zamjenu za publicitet. Stvarno treba imati obraza poslati ovakav e-mail, ako već nemaš samopoštovanja i dostojanstva. Ako ti dopustim da ovdje ostaneš u zamjenu za tvoj video, tko će platiti osoblje koje će se brinuti za tebe? Tko će platiti čistačice koje će ti spremati sobu? Konobare koji će ti posluživati doručak? Recepcionista kod kojeg ćeš se prijaviti? Možda da im kažem da će im plaća biti to što su se pojavili u tvom videu?" upitao je on.

U nastavku joj je objasnio da mu njene usluge nisu potrebne jer njegov hotel ima dvije vrlo uspješne Facebook stranice te mnogo više pratitelja od nje na ostalim društvenim mrežama.

Iako je u svojoj objavi zatamnio njene podatke, korisnici društvenih mreža su brzo shvatili o kome se radi i obasuli Elle bezbrojnim kritikama. Ona je na to odgovorila vrlo dramatičnim videom nakon kojeg su njeni pratitelji popljuvali hotel.

Vlasnika je to toliko razbjesnilo da je odlučio zabraniti svim blogerima pristup u svoj hotel.

"Nikad mi nije palo na pamet da ću dobiti loše kritike jer sam jednoj od njih odbio dopustiti da se ogrebe za besplatan smještaj. Ako pokušate doći kod nas, bit ćete izbačeni. Ako se potrudite i nađete pravi posao, možda ćete moći platiti uslugu kao i svi ostali", napisao je između ostaloga.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.