Mediji bruje o zbilja gnjusnoj rečenici koju je Trump navodno rekao o svojoj 13-godišnjoj kćeri

Foto: Twitter

KOLUMNIST Washington Posta Richard Cohen napisao je da je izabrani predsjednik SAD-a Donald Trump jednom upitao: "Je li loše da vas seksualno više privlači vlastita kći nego supruga?". Ipak taj je citat nestao prije nego što je kolumna objavljena u utorak.

Trump je navodno govorio o svojoj kćeri Ivanki, koja je u to vrijeme imala 13 godina.

Citat je kružio u ponedjeljak u skici Cohenove kolumne "Naš sljedeći predsjednik, Kum" koja je poslana medijima koji je objavljuju, ispričao je izvor za BuzzFeed News. Citat se nije pojavio u finalnoj verziji koju su objavili Post i drugi mediji.

Cohenova kolumna bavi se pojedinostima o Trumpovim mutnim i političkim vezama tijekom priprema za ulazak u Bijelu kuću.

Dio o Ivanki nalazio se uz Cohenov opis kako je ona upoznala svog sadašnjeg muža, bogataša Jareda Kushnera.

"'Mogu li te pitati nešto', pitao je Trump nekog koga poznajem o svojoj tada 13-godišnjoj kćeri. 'Je li loše to što te više seksualno privlači vlastita kćer od supruge?'. Kushner je kasnije izgubio dio svog imidža "izviđača" kad je otkriveno da je na Harvard upao nakon što je njegov otac sveučilištu uplatio 2,5 milijuna dolara.

Kasnije su mediji dobili novu verziju kolumne, a u njoj nije bilo te rečenice. Niti jedan medij nije objavio prvu verziju kolumne.

U svom odgovoru za BuzzFeed, urednik Washington Posta Fred Hiatt napisao je da svaku kolumne pokušavaju napisati što bolje.

"Mislimo da ne bi bilo pošteno prema našim urednicima da pričamo o tome kako uređujemo kolumne niti vidimo što bi se postiglo raspravljanjem o stvarima koje nisu objavljene, brojne su skice koje nikad nisu ugledale svjetlo dana", rekao je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.