Volite film Tko pjeva zlo ne misli? Ova snimka će vas oduševiti

Video: Index

VIOLINIST Mislav Pavlin zasvirao je za čitatelje Indexa, a njegov nastup uživo mogli ste pratiti na Facebook profilu Index Video.

Za sve one koji su propustili izvedbu uživo, donosimo i snimku. U drugom dijelu svog nastupa Mislav je odsvirao i kompoziciju iz Tko pjeva zlo ne misli, skladbu Noćas ću draga tebi šaptat drage riječi, povodom ovogodišnje 50. obljetnice legendarnog filma.

Pavlin je prve violinske korake započeo u dobi od šest godina. Godine 1991. diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi prof. Kristijana Petrovića. Tijekom studija usavršavao se na brojnim majstorskim tečajevima (Yfram Neaman, Igor Ozim). Dobitnik je i više republičkih nagrada s natjecanja učenika i studenata.
 
Djelujući u radu gudačkog kvarteta Sebastian od 1989. godine ostvaruje niz zapaženih nastupa i kao komorni glazbenik. Godine 1992. postaje stalnim članom Zagrebačke filharmonije u kojoj djeluje do 1997. godine. Te godine postaje i stalnim članom ansambla Zagrebačkih solista.

Mislavov nastup bio je jedan u nizu mini koncerata koje će za čitatelje Indexa u narednim danima izvesti članovi Zagrebačkih solista kako bi vam olakšali dane u samoizolaciji. 

Rad Zagrebačkih solista možete pratiti na njihovima YouTube i Facebook stranicama.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.