Voditeljica snimala svoju mamografiju: O mojim grudima inače pišu zbog glupih razloga

Foto: Instagram

BRITANSKA voditeljica Amanda Holden na Instagramu je podijelila snimke nastale tijekom mamografije. Kako je istaknula, željela je podići svijest o važnosti prevencije te zloćudne bolesti u mjesecu borbe protiv raka dojke.

Nakon mamografije svojim je pratiteljima poručila da je pregled "neugodan" nekoliko trenutaka, no drago joj je što mu se podvrgnula jer joj može spasiti život.

"Moje grudi su u novinama zbog glupih razloga pa se nadam da će se to promijeniti danas. Snimit ću svoju mamografiju kako bih ukazala da će jednoj od osam žena biti dijagnosticiran rak dojke. Čak 50 posto nas ne prepoznaje rane znakove bolesti. Redovite mamografije sa samopregledima nude najbolje rezultate u ranom prepoznavanju bolesti", poručila je.

Dodala je da je pregled bio brz i lagan te da si je njime možda spasila život.

Otkrila je da nije ni njoj svejedno prije pregleda, a tijekom njega moguće je da vam bude neugodno te da vam aparat stisne grudi.

"No sve brzo završi i prilično je bezbolno", dodala je.

Na ovaj potez odlučila se nakon što su se gledatelji žalili na njezin outfit za koji su tvrdili da joj je otkrio bradavice. No 49-godišnja TV zvijezda demantirala je u poruci na Instagramu da je pokazala bradavice. 

"Stvarno? Tko ima bradavice toliko blizu dekoltea?" napisala je uz nekoliko emotikona koji plaču od smijeha. Dodala je i kako ih je "korzet čitavu večer stiskao".
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.