Voditeljica showa "Pobijedi Šolu": Nakon duge veze uživam u slobodi

U PETAK, 20. veljače, počinje show "Pobijedi Šolu" koji će se prikazivati jednom mjesečno, a u kojem će se svaki puta igrati 15 igara koje iziskuju preciznost, brzinu, izvrsnu organiziranost i uvježbanost u timu. Sve će se odvijati u najvećem studiju u Hrvatskoj u koji je Index ekskluzivno zavirio prije početka emitiranja.

Radi se o prostoru od 1200 četvornih metara a sve bliješti divovskim displejima, bojama i rekvizitima za igre. Tijekom emisije bit će potrebno sastaviti i rastaviti 15 različitih scenografija u najkraćem mogućem roku, pa se zbog svega zna dogoditi da show potraje i do četiri sata.

Najveći studio u Hrvatskoj

Constantin Entertainment Croatia zadužen je za produkciju ovog eventa u kojem će sudjelovati više od sto osoba, dok je zanimljivo kako je za plan rasvjete zadužen direktor fotografije iz Njemačke, poznati Manfred Olma s iskustvom na velikim svjetskim projektima kao što su Grammy i Emmy. Produkcijska priprema showa trajala je čak tri mjeseca, a izgradnja seta gotovo četiri tjedna. Show će se snimati s deset kamera, a atmosferu će zagrijavati više od 350 osoba u publici.

Trema pred početak showa

Iako je Šola sa svojim suparnicima glavna zvijezda ovog showa, u timu se našla i jedna djevojka - Belma Hodžić iz Rijeke koja je dosad radila na riječkoj lokalnoj televiziji u emisiji "Navigator". Kako joj kamere nisu strane, kaže da zasad tremu još uvijek nema, međutim, u petka očekuje lagano "treskanje nogicom", iako se nada da će sve proći kako su zamislili.

"Tu sam po cijele dan i stalno nešto probavamo tako da o tome nemam vremena razmišljati o tremi. Iako sam već radila ne televiziji to se ipak ne može uspoređivati s ovim jer je ovo rad na nacionalnoj televiziji i to uživo", rekla je 23-godišnja jako simpatična Belma kojoj je ime dao otac Behadil. Naime, kako je njezina majka dala ime bratu, onda je Behadil poželio dati ime kćeri. Ideja mu je bila izmisliti ime izvučeno iz imena Behadil, međutim, tek su kasnije doznali da ime Belma već postoji, a korijene vuče iz Turske.

Recepti za pobjeđivanje strahova

"Moji roditelji su se iz Bosne u Rijeku doselili zbog posla prije 32 godine. Kad sam doznala da ću raditi na ovom projektu prvo sam javila tati: 'Tata, tata, potpisala sam', na što je on rekao: 'A joj, pa što baš moraš ići gore?', naime, mi se svi jako teško odvajamo jedni od drugih. Još uvijek ne doživljavamo da mi se to sve događa, pretpostavljam, sve do trenutka dok ne krene show", rekla nam je Belma. Kad je među ostalima odabrana na audiciji za voditeljicu ovog spektakla, organizatori su rekli kako je "idealan za taj posao", a razlog tomu vjerojatno je njezina prošlost u kojoj se bavila sportovima poput karate, odbojke, košarke, plivanja, badmintona i "branja šparoga".

Strah od dubokog mora prebrodila je ronjenjem s bocama, strah od visine bacanjem padobranom iza zrakoplova, a strah od velikih brzina cartingom. Danas gotovo da ne postoji sport u kojem se ne bi okušala, "osim u ispijanju frapea od životinjskih iznutrica, ako se prisjetimo 'Fear Factora' ili guranje glave u lavor prepun zmija".

Lijepa Belma nema dečka!

Umiljata i pristojna, Belma Hodžić studentica je na zadnjoj godini pravnog fakulteta kojeg smatra "svojim najvećim hobijem". Svakodnevno s osobnom trenericom vježba kondicijske vježbe u kombinaciji s utezima, a slobodno vrijeme provodi u ugodnom društvu s prijateljima. "Dečka nemam, bila sam u jednoj dugoj vezi koju sam prekinula prije nekoliko mjeseci, tako da sam sad slobodna", za kraj nam je rekla voditeljica za koju se nadamo kako će sutra slomiti nogu.

Lana Vukičević
Foto: Vlatka Hren

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.