Voditelj Zlatnih globusa o kritikama zbog šale na račun Taylor Swift: Osjećam se loše

Screenshot: X

Domaćin 82. dodjele Zlatnih globusa koja se sinoć održala u Los Angelesu bio je komičar Jo Koy, a on se u jednom trenutku odlučio našaliti na račun ljubavne veze Taylor Swift i igrača NFL-a Travisa Kelceja. Osvrnuo se na pažnju koju Taylor privlači kad dođe na utakmice svog dečka.

"Razlika između Zlatnih globusa i NFL-a je u tome što na Zlatnim globusima imamo manje snimaka Taylor Swift", našalio se Koy, no čini se da Taylor ta šala nije bila smiješna. Nakon što ju je ispričao, kamera se prebacila na nju, a ona je bez ikakve reakcije otpila gutljaj pića.

Govoreći za GMA3 jutro nakon ceremonije, Koy je rekao o svom iskustvu domaćina: "Zabavio sam se. Znaš, bio je to trenutak kojeg ću se uvijek sjećati. Bio je to težak posao, neću lagati... Imao sam slobodnu noć!"  Voditelj GMA3 primijetio je da se Koy činio "ispuhanim".

"Da pogledi Taylor Swift zapravo mogu ubiti, Jo Koy bi sada bio mrtav"

"Da, želio sam dati više malo više od sebe i podbacio sam, to je sve. Lagao bih kad bih rekao da ne boli… Hosting je samo težak posao. Da, ja sam stand-up komičar, ali biti voditelj je drugačiji stil", odgovorio je Koy.

Upitan je li postojao određeni trenutak zbog kojeg se osjećao loše, odgovorio je: "Mislim da je onaj s Taylor Swift bio malo spljošten... Bila je to čudna šala, pretpostavljam. Ali više je bila o NFL-u. Pokušavao sam ismijavati NFL. Dakle, to je bio više udarac prema NFL-u. Ali jednostavno nije tako ispalo. Osjećam se loše, ali ipak moram reći da mi se sviđa ono što sam napravio."

Swift je prisustvovala dodjeli nagrada u Los Angelesu u nedjelju 7. siječnja jer je njezin koncertni film Taylor Swift: The Eras Tour bio među nominiranim radovima.

Njezina ledena reakcija na Koyevu šalu nije prošla nezapaženo kod gledatelja, koji su na društvenim mrežama razgovarali o neugodnom trenutku. "Taylor Swift ne zabavlja Jo Koy, ona je stvarno poput nas", našalio se jedan obožavatelj. "Da pogledi Taylor Swift zapravo mogu ubiti, Jo Koy bi sada bio mrtav", tvitao je TV voditelj Piers Morgan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.