Voditelj Zlatnih globusa brutalno sprdao Harryja i Meghan i - svi su se smijali

Foto: Profimedia/EPA

KOMIČAR Jo Koy bio je domaćin 82. dodjele Zlatnih globusa koja se sinoć održala u Los Angelesu, a osim šale na račun Taylor Swift, sprdao se i na račun drugih glumaca koji baš i nisu bili impresionirani njegovom izvedbom. Ipak, čini se da je jedna njegova fora mnogima dobro sjela.

Naime, u jednom trenutku okomio se na princa Harryja i Meghan Markle. "Harry i Meghan dobili su milijune da ne rade apsolutno ništa - i to samo od Netflixa", rekao je okupljenima i svi su se nasmijali, prenosi Independent. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nisu bili na ceremoniji.

Joy je govorio o Netflixovom dokumentarcu Harry & Meghan, koji je objavljen u prosincu 2022. i dobio je brojne kritike. Njegova šala, koju su gledatelji opisali kao "brutalnu", stigla je nakon godine koja se smatra burnom za bivše članove kraljevske obitelji.

Iako su Harryjevi memoari Spare postali bestseler, njihovi drugi poslovni pothvati nisu se pokazali toliko uspješnima. Ugovor vojvode i vojvotkinje od Sussexa sa Spotifyem okončan je nakon što podcast koji je Meghan vodila nije obnovljen za drugu sezonu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.