Vlatki Pokos Alka Vuica poručila da je psihički nestabilna, a Ivana Banfić zaprijetila tužbom

NAKON što je Vlatka Pokos u svojoj knjizi napisala kako joj je Mia Begović okrenula leđa i postala prava neprijateljica te navela još niz pikantnih detalja iz svojeg bračnog života s Josipom Radeljakom Dikanom, na njene se navode osvrnula i sama Mia Begović. "To ne zaslužuje niti moj komentar. Neki ljudi se trude biti zanimljivi svojim znanjem, ugledom, projektima, ako hoćete i ljepotom, a ovaj netko nije našao bolji način da sam po sebi bude atraktivan. I ne mislim da će to ostaviti ikakvog dubljeg traga ni na čitatelje, ni na moje gledatelje", rekla je za Index Mia.

Vlatka Pokos: Dikan je u krevetu pričao o Eni i istukao me zbog Banfićke, Alka je degutantna kad popije

"Nemam pojma da sam Dikanu šaputala na uho"

Osim Mije Begović, Vlatka je u knjizi spomenula i Ivanu Banfić te Alku Vuicu. Tvrdi da ju je Dikan prvi put udario kada je napravila ljubomornu scenu zbog Ivane Banfić. "Na jednoj večeri kod Petra Graše, na kojoj smo trebali biti sami, bila je i Alka s cijelom svitom, uključujući i Ivanu Banfić i njezinog tadašnjeg supruga. Znala sam da je taj brak pred raspadom, ali mi se nije svidjelo što je cijelu večer prisno šaputala Dikanu na uho", napisala je Vlatka u knjizi. Ivana Banfić bila je iznenađena kad smo je kontaktirali i rekla da ne zna o čemu se radi jer je na moru. "Apsolutno o tome nemam pojma, niti imam pojma da sam Dikanu šaputala na uho, samo znam da smo bili na večeri", rekla nam je Ivana.

"Spremna sam na privatnu tužbu"

"To je bilo prije iks godina, sjećam se da me tad upoznala s Dikanom i to je sve", kaže pjevačica i dodaje da se ne želi baviti takvim stvarima, jer Vlatka samo traži način da privuče pozornost. Ivana nam je rekla da je čak spremna i tužiti Vlatku ukoliko nastavi na taj način pričati o njoj. "Vlatka želi skrenuti pozornost na sebe da bi se prodala knjiga. To ne podržavam i ako se i dalje nastavi, spremna sam i na privatnu tužbu", kaže nam pjevačica.

"Upoznala sam je s Josipom Radeljakom koji ju je prigrlio nakon što ju je bivši dečko Zlatko Maletić izbacio"

Cijeli slučaj komentirala je i Alka Vuica koja Vlatku smatra psihički nestabilnom. "To što Vlatka Pokos radi prvenstveno je sramotno za nju samu i moram reći da je iskreno žalim te smatram da je psihički nestabilna osoba", smatra Alka i tvrdi da je Vlatki "samo učinila dobro" te joj napisala jedan od najvećih hitova u karijeri - "Ne tražim ništa". "Upoznala sam je s Josipom Radeljakom koji ju je prigrlio nakon što ju je bivši dečko Zlatko Maletić izbacio. Nikada nisam o njoj govorila ništa ružno osim što sam s još dvadesetak svjedoka bila pozvana da svjedočim o njezinom zlostavljanju male Lane u postupku koji se protiv nje vodi", tvrdi Vuica.

"Na moje pitanje Lana je odgovorila da nije rekla tati istinu jer se bojala da će je Vlatka ubiti"

Alka kaže kako se šokirala kad joj je mala Lana ispričala neke detalje svog odnosa s pomajkom. "Nakon što je Lana odbijala vidjeti svoju pomajku nakon razlaza s Dikanom, upitala sam je jednom suptilno, dok smo zajedno spravljale kolač, je li istina da ju je Vlatka tukla, jer je tako jednom slagala za dobivenu masnicu pod okom da je pala i udarila se, a kasnije se ispostavilo da je masnica posljedica Vlatkinog šamara. Na moje pitanje Lana je odgovorila da nije rekla tati istinu jer se bojala da će je Vlatka ubiti, jer joj je tako i zaprijetila. Na moje pitanje je li Vlatka bila ipak i dobra prema njoj i nedostaje li joj, Lana je rekla da je ne želi više vidjeti i da je prema njoj bila dobra samo kad je tata bio kod kuće", kaže Alka Vuica.

"Nemam nikakvu namjeru o svom obiteljskom životu raspravljati s osobom koja je jedino dijete koje joj je Bog podario na skrb, zlostavljala"

Pogodila ju je i Vlatkina rečenica u kojoj navodi da je Alka "oduvijek živjela životom koji bi se teško mogao nazvati obiteljskim". "Što se tiče mog obiteljskog života, nemam nikakvu namjeru o njemu raspravljati s osobom koja je jedino dijete koje joj je Bog podario na skrb, zlostavljala. U njezinim godinama ja sam imala odraslo dijete, zavidnu karijeru, svoju vlastitu kuću i svoj auto. Nikada mi nitko nije kupio ni bundu, ni haljinu, ni torbicu, ni gaćice, niti mi je financirao album. Sve što sam postigla u životu, postigla sam svojim mukotrpnim radom te odgojila i othranila svog sina kojim se danas ponosim i koji je ponosan na mene", zaključuje Alka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.