Vlatka Pokos: I dan-danas jako volim Igora Štimca, uvijek sam ga voljela

NOGOMETNA groznica zahvatila je i Vlatku Pokos. Iako popularna voditeljica ne prati baš svaku utakmicu Svjetskog prvenstva, otkrila nam je da je poprilično informirana o rezultatima i momčadima koje su na nekoliko koraka od pobjede. "Uvijek je lijepo gledati dobar nogomet, ali ne navijam za nikoga. Prije sam, kad bi naša reprezentacija ispala, navijala za Talijane jer njih inače jako volim", rekla nam je Vlatka koja, kako kaže, nogomet gleda zbog dobre igre, a ne zbog nogometaša.

"Možda bih više gledala nogometaše da nije uvedeno pravilo da ne smiju skidati majice kad zabiju gol"

"Ne zanimaju mene baš nogometaši, to su sve djeca neka, što ću ja to gledati? Nikad nisam, a kamoli sad. Kad gledam nogomet onda ga gledam zbog dobre igre. Možda bi ih više gledala da nije uvedeno ono pravilo da ne smiju skidati majice kad zabiju gol. Ljepše je kad skidaju majice", rekla nam je uz smijeh lijepa voditeljica.

Ipak, iako nije pretjerano informirana kada su u pitanju nogometaši koje smo imali priliku vidjeti na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu, Vlatka pamti one domaće, koji su bliži njoj po godinama. "I dan danas jako volim Igora Štimca i uvijek sam ga voljela dok je aktivno igrao nogomet. Zatim Zvonimira Soldu, a od mlađih mi je drag Darijo Srna, znam ga i privatno i zaista je super dečko", kaže nam Vlatka koja je nedavno izdala svoju autobiografsku knjigu "Život u raju".

"Zadovoljna sam reakcijama, kako ne bi bila kad je to bestseller", smije se Vlatka te dodaje da je dobila odlične kritike sa svih strana. "Stalno mi ljudi šalju poruke i mailove, dirne ih jer je iskrena i topla. Sigurno ću napisati još koju knjigu, zašto ne? Pisanje mi se sviđa i očito mi ide dobro, a imam i još dosta zanimljivosti u životu", kaže nam voditeljica.

"Isključila sam se i uživam na Čiovu"

Baš kao i prošlog ljeta, Vlatka odmara na Čiovu i kako kaže, potpuno se isključila te uživa uz zvukove cvrčaka, more i društvo. Da se zaista "isključila" iz svakodnevice dokazuje i činjenica da nije znala kako s njezina "najveća neprijateljica" Mia Begović rastaje.

Podsjetimo, Mija je danas poslala priopćenje medijima u kojem piše da je njezinom braku s Željko Žnidarić došao kraj i to zbog ljubavi koja jednostavno više ne stanuje na njihovim adresama.

"Nisam to znala, pa ne znam kako da to komentiram. Sigurno razlog nije neki lijepi događaj. Pričalo se po kuloarima, ali ne vjerujem previše tračevima, mada se ovaj pokazao kao istinit", kaže Vlatka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.