Vin Diesel skoro nije glumio u filmu "Brzi i žestoki", iznenadit će vas tko je bio prvi izbor

Screenshot: YouTube

GLUMAC Vin Diesel koji je svjetsku slavu filmom "Brzi i žestoki" nije bio prvi izbor za ulogu Dominica Toretta. Naime, producent filma Neal H. Moritz otkrio je da su prvo pozvali Timothyja Olyphanta koji je odbio ulogu, prenosi Hello!.

"Radio sam s Paulom Walkerom na drugom filmu i dao njemu i redatelju Robu Cohenu scenarij za 'Brze i žestoke'. Obojici se svidio i zajedno smo počeli tražiti glumca koji bi utjelovio Doma. Studio je nedugo zatim predložio Timothy Olyphanta koji je odbio ulogu. Danas mogu reći da je to najbolja stvar koja nam se dogodila, iako, on je dobar glumac, bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi film ispao s njim u glavnoj ulozi", rekao je Neal.

Tim je danas najpoznatiji po ulozi šerifa u seriji "Pravednik", a glumio je i u hitovima "Umri muški 4", "Nestali za 60 sekundi", "Hitman" i "Snowden".

Producent je zatim opisao i svoj prvi susret s Vinom. "Upoznali smo se u jednom restoranu i iako nije još bio zvijezda u to vrijeme, on je mislio da je. Morao sam ga nagovarati da prihvati ulogu", rekao je Neal.

49-godišnji Vin Diesel glumi Doma od 2001. godine, a možemo ga vidjeti i u osmom nastavku "Brzih i žestokih".

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.