VIDEO "Želim postati lutka za seks": Tražila da joj spoje prste, uklone rebra i povećaju grudi

Screenshot: YouTube

NAKON Amerikanke koja u godinu dana obavila 13 estetskih operacija kako bi izgledala poput Ivanke Trump (no u tome nije uspjela) kirurge iz reality showa "Botched" šokirala je 27-godišnja Alicia Amira, koja pak želi izgledati kao "lutka za seks", no tvrdi da se tako ne želi ponašati iako je prilično poznata porno zvijezda.

Alicija je kirurge Terryja Dubrowa i Paula Nassifa pokušala nagovoriti da izvedu nekoliko zahvata, od uklanjanja rebara, preko brazilskog butt lifta i povećanja grudi do zahvata "unutarnjeg korzeta", koji poput pravog stišće struk i ističe bokove.

Ova djevojka iz Kopenhagena želi i da joj spoje prste, no liječnici su je glatko odbili. Razlog za to je činjenica da je prije godinu dana dobila infekciju nakon operacije grudi.

"Sad mi je desna dojka puno tvrđa od lijeve", požalila se.

Liječnici su joj na to rekli da joj operacije mogu ugroziti život zbog infekcije, ali i da su njeni implantati u grudima veličine D preveliki. Nakon toga ona je počela plakati te najavila da će naći nekog tko će odraditi operacije koje ona želi. Nažalost, vjerojatno će u tome i uspjeti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.