VIDEO Udario policajca u glavu pa požalio čim je ovaj pustio psa na njega

Foto: Facebook

POLICIJA u američkoj saveznoj državi New York snimljena je kako privodi osumnjičenog uz pomoć psa nakon što je muškarac udario policajca u lice.

Randy Martinez, 23-godišnjak koji živi u Newburghu, kaže kako je s prijateljem izlazio iz kuće kad je muškarac identificiran kao 31-godišnji Tony Mann zalutao u njegov prilaz i prijetio mu nožem, prenosi Fox News.

"Spustio sam prozor da mu kažem kako ne može biti na mojem imanju, a on je izvadio nož", izjavio je Randy za Times Herald-Record. Kaže kako se preplašio i nazvao policiju s obzirom na to da su njegovi bližnji bili u kući. Kad je stigla policija, počeo je snimati.

U snimci koja je postala viralna na Facebooku vidi se kako policajac pokušava razgovarati s muškarcem dok on čini čudne pokrete prije nego što udari policajca Romana Scaundronija u glavu. Nekoliko trenutaka kasnije Scaundroni je otvorio vrata policijskog vozila i iz njega pustio svog partnera Leeja, koji je odmah zgrabio osumnjičenika i ugrizao ga za ruku.

Snimka je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama. I dok mnogi kažu kako je muškarac dobio što je zaslužio, neki su prozvali policiju jer misle da je reakcija bila prebrutalna. Što vi mislite, možete napisati u komentarima.

Osumnjičenika za kojega neki misle kako je bio pod utjecajem droge čekaju optužnice za zlostavljanje, napad trećeg stupnja, odupiranje uhićenju, opstruiranje vladine administracije i prijetnju drugog stupnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.