Video u kojemu srpski YouTuber brutalno vrijeđa curu najveći je hit u Hrvatskoj

Screenshot: YouTube

PJESMA u kojoj Baka Prase na najbrutalniji način vrijeđa srpsku YouTubericu Kiku, odnosno 19-godišnju Kristinu Dukić, trenutno je najslušanija pjesma na hrvatskom YouTubeu. Disstrack pjesma "Jel te nije blam" upućena je YouTuberici iako je Baka Prase ne imenuje, a u stihovima je naziva prostitutkom i vrijeđa na najbrutalnije moguće načine spominjući kako joj "majka ugovara trojke", "ti si fulja", "za tebe je most plavi"...

Zašto je ova pjesma ikome bitna i o čemu se uopće ovdje radi? 

OK, valja vas uputiti u ovu dramu.

Srpska YouTuberica Kika optužila je Baku Praseta da ima negativan utjecaj na mlade i djecu u Srbiji zbog svog rječnika i stvari koje objavljuj. Baka Prase nedavno je zgrozio anketom "dječak ili abortus" cijelu regiju, a nakon kritika YouTuberice Baka Prase počeo ju je vrijeđati na osobnoj razini, nazivati pogrdnim imenima i cijelom YouTubeu objavio da je Kika ćelava, iako, prema njegovim riječima nema rak.

Dvoje tinejdžera sukobili su se i u jednoj emisiji uživo, a balkanska publika trenutno je podijeljena na one koji podržavaju Kiku i one koji podržavaju Bogdana Ilića, odnosno Baku Praseta.

Vrhunac cijele drame je pjesma "Jel te nije blam" i ogroman broj mladih ljudi na Instagramu, mahom i mladih Hrvata koji su stali na stranu popularnog Srbina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.