VIDEO TURBULENTNA 2016. Poznati će je pamtiti po zarukama, smrti kolega i jačanju ekstremizma

Foto: Instagram/Press

DO KRAJA 2016. godine nije ostalo još puno vremena, a sad je idealno vrijeme da podvučemo crtu, zbrojimo uspjehe i prisjetimo se pouka iz nje. Popričali smo s poznatim Hrvatima po čemu će pamtiti proteklu godinu, a neki su nam otkrili i što si priželjkuju u Novoj 2017.

Iako se čini da 2016. nije bila sretna godina, poznatim Hrvatima ona će uglavnom ostati u lijepom sjećanju.

Mile Kekin nam je priznao da će 2016. godinu pamtiti po "hrpi dragih kolega koji ga sad gledaju odozgo".

"Od 2017. nemam nekih očekivanja, ali nadam se da će biti manje dramatična od ove", rekao nema je.

"2016. ću pamtiti kao iznimno uspješnu, po mjuziklima i po pobjedi u TLZP, ali u isto vrijeme počeo sam se suočavati s time da ljudi koji su oko mene neće biti tu zauvijek, odnosno da svi starimo, dosad sam imao neki osjećaj nepobjedivosti. Bila mi je super, ali sam shvatio da se zaista moram što više posvetiti bližnjima... Od 2017. očekujem puno više bavljenja glazbom, na profesionalnom planu moja glazbena karijera će biti u fokusu i to me jako veseli", rekao nam je Damir Kedžo.

Među onima koji su 2016. bili prave zvijezde je i Mia Negovetić.

"Godinu ću pamtiti po dosta lijepih nastupa, dva velika koncerta (Opatija i Lisinski) i po nastupu na LBS u SAD-u), lijepih trenutaka i puno novih iskustava. Za mene nije bilo ničeg negativnog, ali znam da ima jako puno djece na svijetu koja nemaju djetinjstvo kakvo zaslužuju i to me žalosti. Od 2017. očekujem da svi budemo zdravi, da prođem razred s 5 i da imam još novih iskustava i nastupa. Želim svima puno sreće i da uživaju u životu", poručila je ova djevojčica o kojoj ćemo u budućnosti još puno toga čuti.

"Ovu godinu koja je na odlasku obilježio je moj nastup na Euroviziji. Ušla sam u jedan potpuno novi svijet i stekla sasvim drukčije iskustvo. Važno mi je spomenuti i nastup u Gruzijskom Tbilisiju, gdje sam nastupala kao jedina umjetnica iz Hrvatske, a radilo se o humanitarnom događanju za djecu u organizaciji Desire Tree Foundation. Dva spota također su nešto po čemu ću se sjećati ove godine - Maximus kojeg sam snimila s dragim kolegom i sjajnim pijanistom iz Velike Britanije, Oliverom Pooleom i turistički spot Kopački rit u ritmu Bolera kojeg sam snimila u suradnji s TZ Osječko-baranjske županije, a promovirala prije četiri dana u Osijeku. Po šesti put održao se i moj autorski festival u Dubrovniku, pod nazivom 'Ana u Gradu' koji me svake godine ponovno razveseli kao i Dubrovčani koji u pet sati ujutro dolaze na Srđ uživati u glazbi. Poseban je doživljaj bio svirati u pulskoj Areni sa svjetski poznatim tenorom Jose Carrerasom", ispričala nam je Ana Rucner.

Jednako toliko ima planova i za sljedeću godinu.

"Godina koja je pred nama donosi mi puno toga novoga, prije svega razna događanja kojima ću obilježiti 15 godina karijere, a nastavljam i humanitarno djelovanje koje mi je i kao osobi i kao glazbenici jako važno. Snimam i novi album koji će biti sasvim nešto novo i odmak od glazbe koju sam do sada izvodila pa jedva čekam predstaviti ga svojoj publici. Uz već sedmi festival 'Ana u Gradu' kojeg ću tradicionalno održati i ove godine, no u malo proširenoj varijanti, očekuje me snimanje još jednog prekrasnog spota i puno putovanja na kojima ću publiku upoznavati s ljepotama naše prekrasne zemlje", nabrojala je.

"Vjerojatno po zarukama, to je to, 2016. I did it", rekla je za Index Korana Gvozdić, dodavši da, kako se ne može sjetiti ničeg lošeg, očito nema ništa što bi iz nje zaboravila.

"2016. ću ponajprije pamtiti po tome što sam dobila krunu i postala Kraljica Hrvatske. To je jedna jako važna godina u mom životu. Ova godina je toliko dobra da ništa ne bih htjela zaboraviti, htjela bih da takva bude i iduća", rekla nam je pak Antoanet Levačić, okrunjena Kraljica Hrvatske.

Ana Maras prošlu je godinu provela na porodiljnom, a potom se vratila na posao, a to uz činjenicu da ima priliku gledati sina kako raste ističe kao najljepše stvari u 2016. Ipak, ona ima nekoliko stvari koje bi volje zaboraviti.

"Izbore dvaput, to bih voljela zaboraviti, prepucavanja, negativne vijesti... Možda bih htjela da su žene ženama manje vukovi", rekla nam je.

Razloga za zadovoljstvo imaju i popularni Elfsi, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić.

"Iza nas su tri super revije, otvorili smo dućan u Njemačkoj, dućani i webshop super rade. Poslovno je ovo bila dobra godina", ističu.

Iako se njima osobno nije dogodilo ništa loše, neke stvari iz zabrinjavaju.

"Mislim da je ovo bila godina kad je svjetski dosta eskaliralo dosta ekstremizama koji me nimalo ne vesele. Moram priznati da mi se danas svijet čine ne toliko perspektivno mjesto kao prije 15 godina, kad sam mislio da se svijet ujedinio i da su završili ratovi", rekli su nam Elfsi.

"Ja je pamtim po puno nastupa. Bila je uspješna i plodna. Gelato Sisters vole 2016. godinu", rekle su nam simpatične pjevačice. Godinu bi zaboravile po previše posla.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.