VIDEO Svi pričaju o curi kojoj su seljačine dobacivale iz kombija, ali jednu stvar ne znaju

 Screenshot: YouTube

INTERNETOM se munjevitom brzinom proširila snimka djevojke koja su dva muškarca iz kombija maltretirala dok je vozila bicikl.

Počeli su joj dobacivati razne gadosti, a jedan je inzistirao da mu da svoj broj. Ona im je jasno pokušavala dati do znanja da je nerviraju, no oni su postajali sve grublji, a jedan je inzistirao da mu da svoj broj. "Imaš mjesečnicu?", upitao ju je kada mu je rekla da je ostavi na miru.

Na kraju su se odvezli, no djevojka je htjela osvetu. Krenula je za njima i kada ih je napokon sustigla, uništila im je retrovizor i otišla. Video je odmah postao viralni hit, no ubrzo se pojavila informacija da je cijela stvar namještena.

Svjedoci su za The Sun rekli da su vidjeli djevojku i dva "radnika" kako netom prije pričaju s plavokosim čovjekom koji im je davao instrukcije. "Moraš agresivno voziti za kombijem", navodno joj je rekao.

Video se najprije pojavio na stranici Jungle Creations poznatoj po sličnim snimkama, no osnivač stranice je tvrdio da oni nisu stvorili snimku, već da su je dobili od nepoznatog izvora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.