VIDEO "Svaki brak ima uspona i padova": Žena mu iščupala testis, a on joj sve oprostio

Screenshot: YouTube

RUMUNJKA Marinela Benea postala je neplanirano svojevrsna zvijezda u svojoj zemlji, nakon što je završila na televiziji zbog bizarnog napada na svog supruga.

40-godišnja Marinela je u naletu bijesa suprugu naime iščupala testis, zbog čega je završio na hitnoj operaciji. Kada je snimateljska ekipa došla snimiti prilog o ljutitom bračnom paru, dočekao ih je, međutim, obrat kakav nisu očekivali.

"Ionel je radio cijeli dan, ali umjesto da novcem platili su ga bocom vina. Do doma ju je već popio i bio je pijan. Cijelu noć me tjerao da ložim peć kako bi se zagrijao, a ja sam cijelo vrijeme nastojala izbjeći incident i šutjela. Međutim, ujutro kad sam ga probudila i rekla mu da ide na posao ili barem pomogne u kućanstvu, počeo je urlati da mu ja nemam što naređivati. Rekla sam mu da on nije nikakav muškarac i uhvatila ga za testise, a on je sam krenuo unatrag. Nisam ja kriva što se povukao" rekla je Marinela, koja je potom ledenim oblogom pokušala riješiti problem. No, to nažalost ipak nije bilo dovoljno.

"Lice mu se potpuno promijenilo kada je shvatio da mu je nešto iščupano, ali nije vikao", dodala je Marinela. 39-godišnji Ionel je hitno operiran i dobro se oporavlja, a novinari su se iznenadili kada su shvatili da se uopće ne ljuti na suprugu.

"Dobro sam, svi ponekad griješimo. Važno je da sam joj oprostio. Trebao sam se ustati ranije i kupiti joj cvijeće... Svaki brak ima uspona i padova", zaključio je Ionel.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.