VIDEO Rimac pokazao kako se superautomobili u njegovom pogonu slažu dio po dio

Screenshot: YouTube

RIMAC AUTOMOBILI danas su na službenom YouTube kanalu objavili drugu epizodu serijala "Discover Rimac Today: Factory Tour with Mate Rimac", u kojoj su pokazali kako se proizvodi i montira C_Two, električni superautomobil.

Mate Rimac u serijalu gledatelje vodi kroz svoj pogon u Svetoj Nedelji, a u drugoj epizodi fokus je na proizvodnji i slaganju električnog automobila C_Two.

Rimac u snimci govori kako ne može baš sve otkriti jer su neke stvari povjerljive, no objasnio je kako se samo sustav baterije sastoji od tri tisuće različitih dijelova. Osim toga, u videu se između ostalog mogu vidjeti lakiranje i poliranje te ugradnja baterije.

>>VIDEO Rimac vas vodi kroz svoju tvornicu: "Prošli smo epsko putovanje"<<

Najavio je Rimac i kako će se C_Two serijski proizvoditi na novoj lokaciji te otkrio da upravo rade na proizvodnji posljednja tri superautomobila Concept_One.

Na YouTubeu Rimac dobiva komplimente iz cijelog svijeta. "Vrlo inspirativno za buduće generacije. Mate, učinio si sjajnu stvar sa svojim timom", "Mate, inspiriraš me da radim na svojoj tehnološkoj kompaniji", samo su neki od komentara, a brojne pohvale Rimac je dobio i jer je "CEO koji zna sve o svakom djeliću svog automobila".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.