VIDEO Procurila snimka: Turbo bogata frendica Mirele Srne vrijeđala Andreju Pejić

Foto: Guliver Image/Getty Images

BOGATA frendica i suradnica Mirele Forić Srne našla se u novim problemima nakon što je objavila rasističku poruku koju joj je poslala prijateljica, dizajnerica Uljana Sergejenko.

Kao što to obično biva, kad se podignula prašina te se jedna od najbogatijih Ruskinja morala ispričati, istupili su oni koji su dosad šutjeli i odlučili dati svoj obol cipelarenju. Jedan od njih je poznati bloger Brian Boy, koji je iskoristio priliku da Dumi vrati za sve što je govorila o njemu.

Tako je objavio snimku na kojoj osnivačica Buroa 24/7, čijoj je hrvatskoj inačici na čelu supruga Darija Srne, govori o tome da su on, ali i prvi transrodni model Andreja Pejić, "čudni dječaci". Osim toga, Duma je nakon pitanja iz publike zaključila da će Brian, koji nosi žensku odjeću, i Andreja, koja je promijenila spol, djelovati loše na psihu dječaka.

Pitanje iz publike je glasilo je li normalno da Brian nosi žensku odjeću te da se Andreja Pejića koristi za reklamiranje ženske odjeće.

"Iskreno, ne sviđa mi se to. Zato što negdje, na TV-u ili u magazinima, neki dječak to može vidjeti i neće to shvatiti na pravi način i neće reagirati na pravi način. Mislim da je tu potrebna određena cenzura", rekla je.

Dodala je i da nikad na Burou neće objaviti Briana ni Andreju jer je zanimaju "ljepota i čistoća" onoga što objavljuje. Nazvala ih je čudnim mladićima i zahvalila Bogu što ih nema previše među nama, piše Harpers Bazaar, koji je provjerio autentičnost prijevoda s ruskim prevoditeljem. On je utvrdio da je prijevod točan, osim što se "čudni dječaci" može prevesti kao ekscentrični.

Bryanboy, čije je pravo ime Bryan Grey Yambao, podijelio je snimku sa svojim pratiteljima i osudio njen sadržaj.

"Rasizam i zadrtost nikad nisu cool. Mislim da sam prečudan. Usput, ovo sam tek danas vidio. Šokiran sam kao i svi", napisao je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.