Video: Prljavci i Halid pjevali za Zakladu Ana Rukavina, akcijom skupljeno 1,5 milijuna kuna



U PETAK navečer na Trgu bana Jelačića u Zagrebu održan je humanitarni koncert za zakladu "Želim život" Ane Rukavine. Povodom toga zasvirali su brojni domaći glazbenici poput Massima Savića, Luke Nižetića, Halida Bešlića, Borisa Novkovića i Prljavog kazališta, a okupilo se oko 30.000 ljudi.


Tijekom koncerta koji se prenosio uživo i na televiziji, gledatelji su svojim pozivima mogli donirat novac za zakladu, a kako bi ih motivirali, na telefone su se javljali brojni poznati ljudi, od predsjednika Ive Josipovića, Milana Bandića, Miranda Mrsića, Tome Horvatinčića, Pave Zubaka, Krunoslava Boroveca pa sve do Tarika Filipovića i njegove supruge Lejle. Telefonskim pozivima skupili su oko milijun i pol kuna za zakladu "Želim život".

"Jako sam zadovoljna akcijom, nakon pet godina, otkako smo krenuli s ovim, tramvaji su stali. Ljudi su došli iz raznih dijelova Hrvatske da bi sudjelovali", rekla je Marija Rukavina, mama pokojne novinarke po kojoj ova zaklada nosi ime. Kako je to sve izgledalo, možete pogledati i u našem videu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.