VIDEO Poznati tiktoker nasmijao novim imitacijama tipične balkanske mame, pogledajte

Foto: Index Video

Sadržaj nastao u suradnji s: Ledo 

ŠTO napraviti kad vam iznenada dođu gosti, prijateljica se vraća s putovanja puna sočnih priča ili je na rasporedu veliki derbi? Svi smo se više puta našli u sličnim neočekivanim situacijama.

Tradicija nam nalaže da budemo srdačni i pristupačni domaćini. Kada netko dođe u naš dom, trudimo se da se osjeća ugodno i dobrodošlo. Od prvog trenutka goste dočekujemo s osmijehom i nečime za prigristi.

Pitali smo poznatog tiktokera Niku Čuturića da nam na svoj način pokaže kako o zamišlja balkansku mamu u tri situacije. Niko, poznatiji pod nadimkom @ko.je.niko, svakodnevno nasmijava svojim kreativnim sadržajem. Pogledajte kakve skečeve je ovog puta priredio.

Situacija prva - zvono na vratima zvoni. Dolaze gosti. Niko kao svaka prava balkanska mama, srećom, ima asa u rukavu i nitko kod njega neće ostati gladan. 

Situacija druga - svaka mama pretvara se u vrhunskog komentatora kad igra naša reprezentacija. Evo kako to izgleda u Nikinoj interpretaciji.

Situacija treća - mamina prijateljica upravo se vraća s putovanja. Bila je u dalekom Japanu. Pogledajte video i saznajte kako se tamo provela.

Bilo da tražite nešto domaće i brzo spremno za nenajavljene goste, desert uz kavu s najboljom prijateljicom ili grickalicu za gledanje derbija, Ledo nudi super rješenje.

Ledo štrukli dobrodošlo su rješenje za ovakve situacije. Jednostavno ih izvadite iz zamrzivača, stavite u pećnicu i za nekoliko minuta imat ćete ukusan i topao obrok koji će oduševiti vaše goste. Bez stresa i panike, Ledo štrukli omogućuju vam da se opustite i uživate u druženju s prijateljima i obitelji. 

Sljedeći put kada vas posjete nenajavljeni gosti, iznenadite ih prefinim Ledo štruklima i uživajte u ugodnom druženju! 

Sponzorirani sadržaj donose Index i Ledo u skladu s najvišim profesionalnim standardima

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.