VIDEO Pogledajte kako je SalajLand izgledao prije nego što je proglašen stečaj

Foto: Luka Šangulin/Index

TVRTKA SalajLand, koja je od 2016. godine upravljala čuvenom Božićnom pričom Zlatka Salaja u Grabovnici pored Čazme, ide u stečaj. Svi zaposlenici, njih šestero, dobili su otkaz.

Božićna priča obitelji Salaj održavala se preko 20 godina na imanju obitelji Salaj u Grabovnici. Ova tradicionalna manifestacija bila je jedan od najvećih božićnih događaja u Hrvatskoj i privlačila je posjetitelje iz cijelog svijeta.

Ove zime božićna čarolija u Čazmi održavala se od 27. studenog do 9. siječnja. Tada smo prošetali Salajem.

 

Zbog pandemije koronavirusa 2020. godine nisu održane ni Božićna priča ni Uskrsna priča obitelji Salaj.

Podsjetimo, vijest o stečaju potvrdio je za lokalni Mojportal.hr Marinko Jukić, jedan od suvlasnika tvrtke. Zlatko Salaj potvrdio je da će imanje u budućnosti voditi njegov sin Alen, ali još nije bio spreman govoriti o detaljima. Samo je napomenuo da priprema novo iznenađenje za posjetitelje i da ga neće pokolebati loša suradnja s bivšim partnerom.

"Sve ostaje u obitelji i to je najvažnije. Dokaz da radimo kako treba i da smo prepoznatljivi širom svijeta je i moj prijatelj iz djetinjstva. Zvao me nedavno iz daleke Australije i pohvalio to što radim. Kazao mi je da već nekoliko večeri na njihovoj televiziji gleda što je to stvorio njegov prijatelj Zlatko Salaj iz Grabovnice pored Čazme. Za mene nema ljepšeg priznanja", rekao je Salaj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.