VIDEO Ovi su modeli sunčanih naočala najtraženiji ovo ljeto, isprobali smo ih

Foto: Luka Šangulin

SUNČANE naočale modni su dodatak o kojem se i ovog ljeta najviše priča.

Dok će klasičari ostati vjerni onome što im provjereno dobro stoji, trendseteri će uvijek birati najnovije modele, a mi smo odlučili za vas provjeriti koji su to modeli sunčanih naočala najtraženiji ovo ljeto.

Otkrit ćemo samo da su ovog ljeta apsolutni hit retro modeli, ali i sunčane naočale s lančićem koje savršeno upotpunjuju svaku modnu kombinaciju.

Koji će to modeli zavladati plažama i gradskim špicama te na što obratiti pažnju pri kupnji sunčanih naočala, provjerili smo u Ghetaldusu

Brand sunčanih naočala koji je među najtraženijima ovog ljeta su Dita sunčane naočale. Naime, radi se o izvorno američkom brandu koji osvaja svojom kvalitetom i jedinstvenim izgledom. Ditu su osnovali prijatelji, zaljubljenici u film, fotografiju i dizajn John Juniper i Jeff Solorio s ciljem da naprave modele koji će ujedno prikazivati karakter osobe koja ih nosi.

Foto: Luka Šangulin

Apsolutni hit ovog ljeta su i Dior modeli, među kojima su izbor broj jedan mnogih trendsetera velike sunčane naočale bijelih okvira s kojima nećete proći nezapaženo. 

Foto: Luka Šangulin

Christian Dior započeo je svoje putovanje 1937. godine pod palicom modnog dizajnera Roberta Pigueta, a danas u svojoj ponudi ima odjeću i razne modne dodatke, uključujući i sofisticirane naočale koje odišu elegancijom i stilom.

Model s kojim ne možete pogriješiti su i Tom Ford sunčane naočale mačkastog oblika. Tom Ford kolekcije naočala uvijek unose dašak glamura, holivudski retro glamur ili pak vintage-chic.

Foto: Luka Šangulin

Ovo ljeto ne propustite pronaći svoj retro trendi model i požurite na sniženja u Ghetaldus, gdje vas čeka i do 50% popusta na čitav asortiman. Lenonice, wayfarerice ili avijatorice - sve se nalaze na istom mjestu iz kojeg ćete izaći potpuno stilski usklađeni i spremni za ostatak ljeta.

Sadržaj donosi Index u suradnji s Ghetaldusom te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.