VIDEO Oralni i grupni seks: Roditelji bijesni zbog ljetnog hita koji je zaludio tinejdžere

Screenshot: YouTube

NAKON što je svijet saznao da ultimativni hit "Despacito" zapravo pjeva o seksu, još jedna ljetna internet senzacija našla se na udaru kritika. Realno gledajući, Despacito je za ovo mala maca. Nicky Minaj i Jason Derulo pjevaju o grupnom i oralnom seksu i alkoholu.

Pjesma govori o muškarcu željnom dobre zabave koji u klubu primijeti društvo zgodnih djevojaka koje sve od reda "želi isprobati". One prihvaćaju njegov poziv, a sve završava razuzdanom zabavom na kojoj prevladavaju seks i alkohol.

Hit na YouTubeu ima pola milijarde pregleda, a komentari koji se mogu pročitati ispod spota oštro kritiziraju i tekst pjesme i spot, koji je prepun polugolih cura koje twerkaju.

"Swalla" je, po mnogima od njih, sleng za glagol "swallow", što znači progutati, a osim što tekstopisac želi "okusiti sve cure na zabavi", u jednom stihu se pojavljuje i fraza "bad girls gon' swalla anything", što bi značilo "zločeste cure će progutati sve".

Zbog sporne pjesme otvoreni su brojni forumi na kojima roditelji raspravljaju o tekstu pjesme i spotu, jer je pjesma omiljena među tinejdžerima diljem svijeta.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.