Video - Natali Dizdar promovirala novi album i spot: Bilo je teško, ali drugi su kukali više od mene

MLADA pjevačica Natali Dizdar je jučer predstavila svoj novi studijski album "Pronađi put", na kojem se nalaze i tri singla koji su već "ušla u uho" publike - "Naučila sam trik", "Stop" i "Stranac". Na albumu je radila snažna autorska ekipa: Darko Rundek, Dino Šaran (Letu štuke), Petar Beluhan, Vladimir Mirčeta (ex Mayales), Sandro Bastiančić (En face), Saša Ljiljak (osnivač Yammata), Ivana Starčević, Marta Muždalo te glazbeni producent Gordan Muratović (Jinx). Albumu se predviđa uspjeh veći od prvijenca "Natali" iz 2006. godine, koji je prodan u zlatnoj nakladi (preko 10.000 primjeraka). 

Za design albuma "Pronađi put" pobrinula se jedna od najnagrađivanijih agencija Bruketa - Žinić. Autorica crteža na naslovnici je Dijana Radielović. Izvršena producentica projekta je Gordana Bosak. Snimljen je i spot za singl "Stranac". Redatelj spota je Andrej Korovljev, direktor fotografije Goran Legović (inače dečko glumice Kristine Krepele), a za styling te make up i frizuru su bili zaduženi Gordana Bosak, Tomo Vrban i Ana Raić.

Na promociji albuma Natali Dizdar se pojavilo i mnogo njenih prijatelja s kojima se natjecala i u showu "Zvijezde pjevaju" - Dražen Čuček, Ivana Kindl, Duško Modrinić, Marko Tolja i Kristina Krepela. Na promociju je stigao i njen kolega Saša Lozar, s kojim se upoznala tijekom glazbenog showa Story SuperNova Music Talents, nakon kojeg je i započela profesionalnu pjevačku karijeru.

Goran Legović, Andrej Korovljev i Natali Dizdar Indexu su ispričali kako je snimanje spota bilo zabavno, ali i naporno zbog teških vremenskih uvjeta. "Meni je sve to bilo super, jer je ispalo da su oni više kukali od mene", kroz smijeh je rekla Natali.

I.M.
Foto: Biljana Gaurina/Cropix; Boris Poljičanin
Video: Tomislav Brdjanović

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.