VIDEO Lijepa voditeljica N1 televizije dobila krivu prognozu pa opsovala: "Jebemu, ne valja ovo"

Screenshot: YouTube

TIJEKOM vremenske prognoze u vijestima televizije N1 dogodio se gaf koji je nasmijao njihove gledatelje, ali i korisnike društvenih mreža.

Naime, u program je puštena snimka krive vremenske prognoze, a ne one o kojima je pričala prognostičarka Tea Blažević što je u jednom trenu i primijetila te urnebesno reagirala.

"Temperature će u cijeloj regiji biti u rasponu od 12 do 17 stupnjeva što se jasno vidi na karti", kazala je samouvjereno lijepa voditeljica dok je karta iza nje pokazivala temperature od -1 do 9 stupnjeva.  "Jebemu, ne valja ovo", izletjelo joj je, a njezina je reakcija ponajviše iznenadila voditeljicu iz beogradskog studija Milicu Spasić.

Iako je snimka mnoge nasmijala, veliki broj ljudi baš i nije bio zadovoljan viđenim. "Spontano kao abortus", jedan je od komentara na YouTube-u gdje je nedugo nakon "gafa" objavljena snimka. "Očajna gluma", "totalno nenamješteno" još su neki od komentara.

"Plus što je i sam N1 postavio ovaj video potvrđuje da je fejk, s ciljem da se promovira televizija, voditeljica i privuku gledatelji", zaključak je jednog komentatora s kojim su se mnogi na kraju složili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.