Video: Kupanje sa suprugom Feminnemku Pamelu zamalo stajalo života

PAMELI RAMLJAK, članici trija Feminnem, ugodno sudjelovanje na festivalu "Pjesma Mediterana" koje se održalo u Budvi zamalo se pretvorilo u tragičan događaj. Feminnemka je posljednji dan festivala sa svojim suprugom i kolegicama iskoristila za uživanje na plaži koje je na kraju preraslo u pravu dramu. "Uglavnom smo se sunčale. Kupale se baš i nismo, samo bi se malo brčkale u vodi. Pamela je htjela plivati s mužem, ali struje su ih odvukle na pučinu. Pamela je počela plivati natrag, ali valovi su je poklapali, izgubila je snagu i počela vikati 'upomoć'. Suprug joj je pokušao pomoći, no struja ih je još više razdvajala što je Pamelu dodatno prestrašilo. U početku nitko nije reagirao jer smo mislili da je sve zezancija. Čak ni spasioc nije reagirao", ispričala je Pamelina kolegica Neda Parmać koja se s trećom Feminnemkom, Nikol Bulat, u tom trenutku sunčala na plaži.

Spasioc nije mogao pomoći jer je "kao čačkalica"

"U moru su bili samo njih dvoje, ja i Nikol smo spavale. Probudilo me njezino zapomaganje i odmah sam se zaletjela prema moru, ali nisam uspjela doći do nje. Na kraju su ih izvukli lokalni kupači koji poznaju klimu i valove koji su uistinu bili veliki, gotovo dva metra", dodala je Neda koja je bila jako iznenađena mlakom reakcijom spasioca, koji na kraju nije ništa ni napravio ih spasi, samo ih je dočekao na plaži.

"Još uvijek mi nije jasno zašto spasioc odmah nije reagirao, ali tako je sitan da mislim da im ne bi mogao puno pomoći. Prije bi struja njega odvukla kad je k`o čačkalica", objasnila je Feminnemka. Rekla je i kako je na plaži bila crvena zastava koja je označavala zabranu kupanja, no postavljena je iza kabine za presvlačenje tako da ju je bilo jako teško uočiti. Da stvar bude gora, radi se o zabačenoj uvalici, a i plaža nije pješčana nego stjenovita. Na kraju je sve dobro ispalo i Pamela i suprug su, nakon što su iskašljali more, dobro.

Feminnemke nagrađene za najbolji scenski nastup

No, djevojke će Budvu pamtiti i po lijepim stvarima. Naime na festivalu su osvojile nagradu za najbolji scenski nastup, a nastupile su s pjesmom "Milijun razloga" koja je nepoznata hrvatskom tržištu budući da još uvijek nije snimljena, ni potpuno završena. Za sada je izvedba u Budvi bila tek uvertira za duet koji će Feminnem raditi s jednim bugarskim pjevačem. Pored njih, u Budvi je nastupio i Jacques Houdek koji je osvojio nagradu žirija.

I.M.L.
Foto: Index (Arhiva)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.