VIDEO Kraljičin omiljeni poni gledao pogrebnu povorku, prizor je mnoge raznježio

Foto: Profimedia

INTERNETOM se proširio isječak s pogrebne povorke pokojne kraljice Elizabete II. Kraljičin omiljeni i vjerni poni imena Emma bio je među brojnim ožalošćenima danas na sprovodu.

Voljeni poni, kojeg je kraljica jahala čak i u svojim devedesetima, stajao je ispred dvorca Windsor te je gledao kako lijes kraljice prolazi na putu do kapelice St. George. 

Snimka s pogrebne povorke prikazuje Emmu u crnom kaputu dok gleda kako prolaze mrtvačka kola s kraljičinim lijesom. Video je objavljen na TikToku i u tri sata skupio je 1.8 milijuna pregleda. Ljude je scena s ponijem jako raznježila.

@brittoker Okay this got me 🐴😭❤️. #QueensHorse #QueensFuneral #WindsorCastle #StateFuneral #QueenElizabeth ♬ original sound - Brittoker

"Rekla je zbogom", "Rasplakala sam se", "Emma se pokušala i nakloniti", "Emma je našla način kako da kažem zbogom svojoj kraljici", "Ovo me slomilo, kada sam vidjela Emmu i korgije, suze su mi potekle", "Ovo je tako tužno", "Nisam ovo očekivala, jako me rastužilo", neki su od komentara ispod videa.

Kraljica je obožavala konje

U povorci su bila i četiri konja koja imaju posebnu povijest u britanskoj kraljevskoj obitelji. Kraljevska kanadska konjička policija kraljici je poklonila osam konja u periodu od 1969. godine. Četiri od tih osam konja, George, Elizabeth, Darby i Sir John, i dalje su živi te su danas bili u povorci s kraljičinim lijesom.

Kraljica je cijeli život obožavala konje, kao i pse. Prvog konja dobila je kada je imala četiri godine. Jahala je i posjedovala stotine konja tijekom svoje vladavine. Kraljičin glavni konjušar Terry Pendry rekao je prije dvije godine da je Emma jedan od najdražih kraljičinih konja. Emma je također sudjelovala u proslavi kraljičina platinastog jubileja.

Emma nije bila jedina životinja koja je odala počast kraljici. Korgiji Sandy i Muick također su gledali pogrebnu povorku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.