Video koji je mnoge užasnuo: Žena tvrdi da je snimila goblina koji posjećuje njenog sina

Screenshot: YouTube

JEDNA majka tvrdi da je pored njenog sina protrčao minijaturni goblin koji se pojavio niotkuda, a kao dokaz daje snimku nastalu u njenoj kuhinji u Argentini.

Na početku snimke mališan razgovara sam sa sobom i igra se na kuhinjskom podu. Odjednom se iza malenog Benjamina pojavila malena figura, koja je projurila pored njega i pobjegla u vrt.

Dječakova majka Silvia tvrdi da je jezivo stvorenje iza sebe ostavilo nesnosan smrad. Dodala je da njen sin često priča sam sa sobom, no nikad se zbog tog nije zabrinjavala jer je mislila da je to normalno za njegovu dob. Sad pak vjeruje da je njen petogodišnji sin vodio razgovore s ovim malenim stvorenjem.

Otkrila je da je na dan nastanka ovog videa njen sin bio jako nervozan pa ga je odlučila snimiti. Kad je iza njega spazila maleno stvorenje, prvo je pomislila da je riječ o poljskom mišu, ali nakon što je proučila snimku shvatila je da je to nešto drugo. Tvrdi da je to stvorenje u njenoj kući bilo više puta, a to zna po tome što iza njega svaki put ostane neizdrživ smrad. Goblini nisu agresivni, a Silvija tvrdi da ima pet snimki njihovih posjeta.

Ova snimka nastala je 2011. godine, no objavljena je tek 2014. Dosad je pogledana 11,5 milijuna puta, no nisu svi uvjereni da je snimka stvarna.

"Ne samo da je majka, ona je i prilično dobra montažerka", tvrdi jedan komentator, dok je drugi ustvrdio da sjena stvorenja pada pod krivim kutem. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.