Video: Kad nas guza Ruskinje Irine Shaykhlislamove počne izluđivati!

ROĐENA je savršena u ruskom Yemanzhelinsku, mjestu koje se nalazi "usred ničega", kako je sama rekla prelijepa 23-godišnja manekenka Irina Shaykhlislamova. Nakon snimljenih naslovnica za časopise poput Annabelle, Jalouse, Bolero ili Sports Illustrated, Irina je nedavno snimila novu kampanju za brend Intimissimi, što joj je već treća za tu modnu marku, a inače je njihovo zaštitno lice, kao što je zaštitno lice za marku Guess. 

Posvećivali su joj pjesme

Zanosna i ljupka u donjem rublju mami pogled na sve dijelove tijela, ali na jedan posebno - guzu. Ta djevojka naprosto izluđuje svojom savršeno oblom stražnjicom. Kad je glazbeni producent Ryan Leslie prvi put vidio lijepu Irinu nije mogao odoljeti pa ju je pozvao da mu gostuje u spotu za pjesmu "Diamond Girl". No, kad ju je pobliže upoznao odlučio joj je posvetiti pjesmu koju je nazvao "I-R-I-N-A".

Irina Shaykhlislamova, ili kako se voli potpisivati Irina Shayk, visoka je 177 centimetara, ima mjere 87-60-88, smeđu kosu i zelene oči. Ukratko, spoj je svega što je potrebno da bude jedna od najpoželjnijih žena na svijetu, a ako u to sve umiješamo još i rusku krv, Irina Shaykhlislamova spremna je osvojiti svijet.

L.V.
Foto: affaritaliani.it

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.